Magic Mouse | |||||
Imam sledeč problem. Imam iMac 27" + magic mouse + MagicPrefs. Vsake tolko časa se mi zgodi da mi javi Connection Lost in mi miška za cirka 10s ne dela. Sicer ni to zelo pogosto je pa moteče oz naj se nebi to dogajlo ali? ima kdo podobne probleme? lp |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() hvala |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() pa ko mi to javi miška NE dela približno 10s. ni ne vem kaj, sam pri tako dragih stvareh bi človek pričakoval da stvari delajo al kako? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
http://support.apple.com/kb/HT2845
Najprej odstraniš miško iz bluetooth naprav. Nato vgasneš in prižgeš MagicMouse. In na koncu jo ponovno dodaš pod bluetooth naprave (set up bluetooth device), slediš navodilom. |
|||||
![]() |
|||||
Najbolj easy je miško ugasnt in nazaj prižgat... ko se reconecta na spodnji strani utripa zelena lučka. Če pa misliš, da je kaj narobe v preferensih, jo pa lahko odstraniš iz Bluetooth nastavitev: - System Preferences-Bluetooth - zbereš tvojo miško - pritisneš "-" (minus) v paščku spodaj POZOR! Sam pol jo moraš še dodat - zato je najbolj easy vštekat eno žično miško. Če jo nimaš, poklukaj v Bluetooth-Advanced-Open Bluetooth Assistant at.... Tako boš ob restartu dobil čarovnika za povezavo z BT miško. ---- Jaz bi še malo preguncal/zavrtel batarije, ker je možno, da majo slab kontakt. In če miški zmanjka elektrike, se zgodi enako, kot si ti opisal. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |