dal sem iphone v dfu mode in ga restoral na 4.3.1, zdaj pa ne gre nazaj v normalno stanje, dela sam looping. vse sem ze sprobal, z tinyumbrella, recboot... nikakor noce iz recovery mode
kakšna ideja?
| iphone 4 z ios 4.3.1 ne gre iz recovery mode | |||||
dal sem iphone v dfu mode in ga restoral na 4.3.1, zdaj pa ne gre nazaj v normalno stanje, dela sam looping. vse sem ze sprobal, z tinyumbrella, recboot... nikakor noce iz recovery mode
kakšna ideja? |
|||||
Zakaj si ga dal pa v DFU? Na zadnjo verzijo das vedno lahko tako, da samo kliknes restore v iTunes
|
|||||
zdaj se ga zbudil z Fix Recovery ki dobis na page-u od tinyumbrella
ima pa zdaj naslednji problem da ne vidim opcije Hotspot v general settings sem se zdaj enkrat restoral in spet isto |
|||||
Napisat moras nastavitve pod network ,cellular data, internet tethering!
|
|||||
ok, tega še pa res nisem naredil... zdaj ga sinhroniziram pa bomo pol videli
iphone je bil na 4.2.1, potem sem ga update-al na 4.3.1, ne restoral, ampak hotspot opcija se ni pojavila... zato sem potem izvajal vse te fore nevem pa zakaj je še vedno problem s tem da ostanejo v tem loopingu po restoru |
|||||
Personal hotspot se ne pojavi takoj v settings ampak ga je treba aktovorati v settings/general/network
|
|||||
hotspot opcija se ni pojavila
ceprav je ne potrebujem, vendar me jezi da ne deluje kot bi moralo |
|||||
Si vpisal nastavitve pod settings/general/network/cellular data network/internet tethering? Potem restartaj iPhone in se bo pojavil |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |