Živjo,
zanima me ali je možno poslušati glasbo preko youtuba IN istočasno brskati po spletu na iPhonu (4)?
Hvala za odgovor.
| Youtube | |||||
Živjo,
zanima me ali je možno poslušati glasbo preko youtuba IN istočasno brskati po spletu na iPhonu (4)? Hvala za odgovor. |
|||||
To je mogoče s tem spletnim brskalnikom. Preverjeno deluje:
http://itunes.apple.com/us/app/mercury-web-browser-pro-the/id348701575?mt=8 |
|||||
Hvala.
|
|||||
Lol zakaj bi pa uporabljal kak app za to?
odpreš youtube, izbereš video, play, pritisneš na home button... še 1x dvo klik na home button, da se odpre multitasking, slajd v desno in stisneš na gumbek play... odpreš safari in sruf awaaay Slika pove vse ![]() |
|||||
Prav mas lakai ;))
|
|||||
Seveda je boljše če zakompliciraš zadevo, ker če bi uporabljal default appse je preveč lepo |
|||||
Ta link sem mu dal zato, ker zmeraj ko jaz odprem kakšen youtube posnetek v Safariju, mi svtomatsko odpre aplikacijo Youtube.
|
|||||
Saj je logično da ti jo odpre v youtube, za to pa tudi je app youtube
|
|||||
Razlika je v tem, da pri Mercury web browserju lahko predvajaš youtube posnetke v zavihkih in medtem brskaš po spletu.
|
|||||
Pri youtube aplkaciji pa ni treba brskat v zavihkih... Pa vseeno lahko poslusas v ozadju
|
|||||
On vprašal če lqhko med brskanjem po spletu posluša glasbo prek youtuba. In to gre tudi brez teh zavihkov
|
|||||
Upošteval sem zgornje nasvete. Vendar se zmeraj po končanem komadu ustavi glasba, kljub temu da imam shranjeno playlisto na svojem youtube profilu. Nadaljuje se šele po dvokliku home buttna, torej po ponovni aktivaciji..
Kakšen predlog? |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |