Jabuk
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
NUJNO RABIM NASVET
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.03.2011 19:19:39
NUJNO RABIM NASVET
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kupujem LCD .. Zagledal sem se v tega,...

http://www.5pik.si/S76/A21834/LCD+TV/SAMSUNG+LE46C652+LCD+televizor+(117+cm.+Full+HD)+

Prosil bi vas za mnenje,... Kaj je dobrega na tem TVju, in kaj slabega,... Resnicno bi vam bil hvalezen... Lp
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 20.03.2011 19:31:03
Jaz nekako prisegam na Philips, druga izbira bi bil Sony...

Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 20.03.2011 19:37:33
Zelo dober TV;ima tudi možnost snamanja preko USB-ja z manjšimi popravki

Lp
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 20.03.2011 21:24:12
Zanima me, kako se vidi crna barva pri kontrastu 80.000:1 ? ... A je dovolj podobna crni, al ne ? ... Ker trenutno imam se star katodni TV, in si ne predstavljam kako je to, s temi kontrasti,... Hvala za potrpezljivost ....
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 20.03.2011 21:58:20
Ce hoces, da je crna res crna, bo verjetno bolje gledati za Plazma TV ... S kaksnim Panasonicom ne mores falit Smile ...

Samsung je sicer nabit s funckionalnostim... slika pa vsaj meni osebno precej zaostaja za plazmo ... Imam oboje... Plazmo Panasonic G15 in LED 3D Samsung 46C7000 ... Pri Samsungu mi je to vsec, da lahko preko USB (kljucek, disk,...) predvajas prakticno skoraj vse... tudi *.mkv ...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 20.03.2011 22:21:33
@Jest: Dej da te tkole vprasam,... A bi si ti kupil tale TV za 780 Eur al ne ? ... Na prvem mestu mi je uzivanje ob prenosih nogometnih tekem,... Na drugem so pa filmi,... USB kljucek je zame VEEELIK plus...

EDIT: Pa ne zamerit, ce boste kaksno vprasanje smatrali za neumno... Ali pa kaksen odgovor za samoumneven,... Ker imam se vedno katodni TV ...

Zanima me tudi razlika med plazmo in LCD ... Ker laiki so mi grajali plazmo,... :-\ In me je FULL strah, da se ne zajebem,... :-\ Ker to zame ni mal dnarja,... :-\
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ptuj
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 20.03.2011 22:46:36
Vzami Samsunga . Jaz ga imam tudi in je full dobra zadeva . Sicer jaz imam led , kateri ima najboljso črno . Moras pa se zavedat da vecina TV ima Samsungov panel . Najkboljsi pa je USB vhod kjer priklopim zunanji HD in gas mkv .

Macbook Air
iMac 27 retina
iPad 4
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Shitopia
Ženska

Prispevek: #8   Objavljeno 21.03.2011 00:09:00
scoop je napisal/a:
@Jest: Dej da te tkole vprasam,... A bi si ti kupil tale TV za 780 Eur al ne ? ... Na prvem mestu mi je uzivanje ob prenosih nogometnih tekem,... Na drugem so pa filmi,... USB kljucek je zame VEEELIK plus...

EDIT: Pa ne zamerit, ce boste kaksno vprasanje smatrali za neumno... Ali pa kaksen odgovor za samoumneven,... Ker imam se vedno katodni TV ...

Zanima me tudi razlika med plazmo in LCD ... Ker laiki so mi grajali plazmo,... :-\ In me je FULL strah, da se ne zajebem,... :-\ Ker to zame ni mal dnarja,... :-\

pejt v mercator tehniko v crnuce, kjer majo razstavljenih vsaj 20 modelov televizorjev, ki so vsi na istem programu in se osredotoci na tiste modele, katerih slika ti bo najbolj vsec. ker razlika je res ogromna. sicer pa, tako kot je nekdo gor omenu, panasonicove plazme so zakon.

da ne pozabim: http://lmgtfy.com/?q=difference+between+plasma+and+lcd
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 21.03.2011 00:23:11
Razlike znajo bit ogromne ko primerjaš različne zaslone ja, enega ob drugem. Samo ko pa gledaš tv doma bo pa subjektivni občutek približno enak ne glede na tv.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 21.03.2011 07:54:36
scoop je napisal/a:

Noja... tudi jaz sem bil pred malce vec kot enim letom v podobnem polozaju... in sem bil skepticen glede plazme... ce bi kupoval danes, bi brez pomislekov vzel plazmo... Slika je meni osebno precej boljsa na plazmi...

Me je pa takrat prisel Panasonic 46 G15 1.170€ ... Samsung 46C7000 me ni kostal nic... je pa menda bil takrat okoli 2.000 € (verjetno zato, ker je LED in zna predvajati tudi 3D vsebine)... ampak vseeno se mi zdi, da slika ni tako dobra... predvsem crna ni crna... in tudi drugace je slabsa...vsaj za moje oci Smile ... Oba sta prikljucena na isto kabelsko TV ...

Je pa cena tegale Samsunga kar OK... glede na to, da je 46" ... ceprav za 780€ dobis lahko tudi 50" plazmo Smile ... Ne bi pa vedel, kako se obnesejo konkretno ti modeli... Jaz lahko primerjam samo to, kar imam sam Smile ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Shitopia
Ženska

Prispevek: #11   Objavljeno 21.03.2011 08:22:55
blackclaw je napisal/a:
Razlike znajo bit ogromne ko primerjaš različne zaslone ja, enega ob drugem. Samo ko pa gledaš tv doma bo pa subjektivni občutek približno enak ne glede na tv.

torej naj kar s prve kupi model v katerega se je zapicil? ce je slika slaba, je slaba in ce je dobra, je pac dobra. razlike so pa pri novejsih televizorjih tako zelo ocitne, da te v oko bode. zdej ce bi blo govora o katodnih tv-jih, bi bil tvoj post se nekako sprejemljiv, ceprav so tudi tam velike razlike.

@scoop, malce se znajdi.
http://tv.toptenreviews.com/flat-panel/lcd/
http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/
http://www.squidoo.com/lcd-televisions
http://tv.toptenreviews.com/flat-panel/plasma/
http://www.consumersearch.com/plasma-tv/best-plasma-tv
http://www.home-entertainment-news.co.uk/best-plasma-tv
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #12   Objavljeno 21.03.2011 08:43:41
Unicujete me z vasimi posti,... :-\ Mislim,... FULL sem vesel, da mi odgovarjate,... Sam rabim par konkretnih odgovor... A naj kupim LCD al Plazmo ... TV mislim kupit, in ga imet, dokelr se ne pokvari,... Sam od sebe,... Torej mi je pomembna zivljenjska doba, in sprejemljivo predvajanje slike,... :-\ Ne vrhunsko, profesionalno,... Kaksen je vidni kot? Se pri plazmi vidi iz vseh kotov? ... Je res, da se zna zapect slika cez cas ? ...

In ce mi ze Jest predlaga Plazmo,... A je ta za kej ?

http://www.mediamarket.si/ads/tv_sprejemniki/lg_plazma_tv_50pk350_full_hd_id_1020.html ? ...

Zanimajo me razlogi PROTI nakupu te plazme ...

Torej,... Sportni prenosi,... Filmi... Mogoce kaksen playstation,... TV bi pa kupil danes, popoldan,... Tko da...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #13   Objavljeno 21.03.2011 08:50:27
Kolikšen je tvoj budget?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #14   Objavljeno 21.03.2011 08:53:26
Cilal sem na 700-800 Eur, sam zdej, k mi je Jest napisal, da ce bi on kupoval, bi kupil Plazmo,... Me pa zdej mika, da bi znizal budget POD 700... Ker gledam tega LGja, ki je sicer malenkost PREVELIK, in stane 670 Eur,... Pa me zanima, kaksnje so njegove slabosti,... Oz. zakaj si ga NEBI smel kupit ? ... Kaj mu manjka ? ... Oz. kaj ima TV iz mojega PRVEGA posta vec kot tale ? ...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #15   Objavljeno 21.03.2011 08:57:33
Nakup TVja na vrat na nos odsvetujem Smile ... Ker ga bos le gledal kar nekaj let ... zato je najbolje, da si vzames cas... malo preberes, kaj drugi pisejo (teh forumov in strani je kar precej) ... in gres v kaksno stacuno tudi kaksen TV pogledat in malo preverit, ce ti ustreza daljinec, meniji, kompliciranost nastavljanja... Najbolje si je vzeti cas in obiskati vec stacun, kjer imajo razstavljene TVje ... in malo zaposlis trgovca... da ti dovoli malo z daljincem se sprehoditi skozi menije... Jaz sem takrat, ko sem kupoval, ene 14 dni malo pohajkoval po stacunah... prebrskal precej forumov... in na koncu, ko sem se odlocil za model, iskal najcenejso varianto... Takrat je to bil Majdic v Celovcu ( http://www.electronic4you.si/ )... Panasonic 46 G15 je bil takrat cca. 150€ cenejsi kot pri Medimarket.si v Ljubljani ... in sem preveril dobavljivost... se vsedel v avto in sel v Celovec ponj ... Ni pa vedno tako, da je cenejsi v eni stacuni... En model je cenejsi nekje, drugi spet drugje... in cez cas se lahko situacija obrne Smile ...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #16   Objavljeno 21.03.2011 11:42:43
scoop je napisal/a:
Zanimajo me razlogi PROTI nakupu te plazme ...

Torej,... Sportni prenosi,... Filmi... Mogoce kaksen playstation,... TV bi pa kupil danes, popoldan,... Tko da...

V grobem ... če boš rabil za gledanje TVja in igranje igric je plazma še vedno boljša.

Edino če boš nanjo priklopil računalnik, moraš preverit, kakšno resolucijo zmore iz računalnika ... lahko ima precej bogo (tudi 800x600). Pa tudi črke in črte lahko "čudno" ostri. Včasih je imel Pioneer plazme za filme in plazme za "prezentacije", kjer je lepše prikazoval majhno besedilo in tanke črte.

Kak "pametnjakovič" ti bo še razlagal, da imajo omejen čas trajanja, a ga komot ignoriraš, ker se nima smisla ukvarjat z njim...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #17   Objavljeno 21.03.2011 15:14:15
Scoop, ne seri mi s hitrim nakupom TVja...posluš nasvete Jest-a. Do sedaj kar je napisal pribito drži, pa veš da sem bil v poslu tudi s temi stvarmi. Sam se bolj nagibam na Philipsovo tehniko Smile

Da ne boš preveč razočaran z ogledi nogometnih tekem na Plazmi, LCD ali LED tehnologiji. To ni KATODA!!! Čeprav je šla tehnologija malo naprej, še vseeno...vzemi si čas, predebatiraj še na kakšnem forumu in se potem odloči za nakup, če boš potreboval pomoč, pa veš kje me najdeš Cool
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #18   Objavljeno 21.03.2011 15:26:55
Mislm, da si moraš res uzet čas, da pregledaš vse možne alternative temu TV-ju...pa magar za kkšno urco v Big Bang al pa Harvey Normal al pa kej tazga pa glej tam LCD-je in plazme pa boš iz prve roke videl razliko. Včasih se pa tudi bolho splača mal pogledat ker sem dobil 2 meseca star LG LCD za 500€, nov pa je bil okoli 800€ Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #19   Objavljeno 22.03.2011 12:49:42
Najprej bi se vam VSEM zahvalil za svetovanja... Predloge in podobne stvari,... Da vam pov em kaj sem naredil,... VZel sem 800 Eur !! NIC VEC, in sel v Big Banga SAMO pogledat TVje,... Da vidim na lastne oci, kje je boljsa slika, kje je slabsa slika,... Poglede iz razlicnih kotov, in razdalj,... Primerjal sem razlicne velikosti plazm in LCDjev... Na koncu sem se zapikal v dva LCDja,... Ker mi v trgovini niso dovolili na njihov razstavni racunalnik... Sem prek telefona sel na internet in pogledal kje je NAJNIZJA cena tistih dveh LCDjev,... In je samo v eni trgoini bila ceneja, 40 Eur,... Ampak se je nahajala predlaec,... Moral bi kupit vinjeto, nafta... Very Happy Tko da sem na koncu vzel TV v Big Bangu,... 40 Eur drazji,... Very Happy Je pa FULL HD, USB, nek internet prikljucek al kaj ze, kar me niti ne zanima, 100 mhz osvezevanje, progresivni prikaz slike,... Kakorkoli,... IMAM GA... In sem zadovoljen... Se enkrat, HVALA VSEM ...

Za v bodoce pa ostalim predlagam, da naj skocijo v kako vlko trgovino,... Poiscejo sebi najljubsi model,... In poiscejo najnizjo ceno na internetu,... Very Happy Ker samo karakteristike brat na internetu, ne pomeni kaj dosti,.. V praksi se pokaze drugace... Sem zdej videl na lastne oci,... Very Happy

Ni navedeno

Prispevek: #20   Objavljeno 22.03.2011 13:10:31
Odgovori s citatom
in katerega si vzel
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani