Cydia-kako namestiti?
|
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 20.03.2011 10:08:28 |
|
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 20.03.2011 10:11:34 |
|
đabukođo je napisal/a: |
Ma daj ne bluzi, v cydiji je veliko uporabnih zadev, ki ti še izboljša uporabo iphona, kot je recimo sbsettings, kjer lahko veliko hitreje vklopiš wifi,3g,bluetooth al pa prenos podatkov. Al pa recimo activator, kjer lahko nastaviš razne bližnice do aplikacij (z dvema prstama potegneš po home screenu pa se ti recimo zažene poljubna aplikacija...
Poleg tega pa še lahko pač skrekane aplikacije preizkusiš preden jih dejansko kupiš, če si že tako nastrojen proti piratstvu. |
Poleg teh "uporabnih zadev" dobis tudi tiste bolj neuproabne... in iz telefona lahko naredis polizdelek, hkrati pa onemogocis uporabo tovarnisko dodanih "uporabnih zadev"... Sploh ce se tako "spoznas" na zadeve kot "kavas 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
Kraj: Ljutomer-Ptuj |
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 20.03.2011 18:03:24 |
|
Imam problem.... ko grem jailbreakat 3gsa... mi napiše pri restoru: ""The iPhone "iPhone" could not be restored. An unkown eror occurred (3014).""
Oz. kaj sem kje spregledal?
Lp
_________________ Apple... 🍏
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 20.03.2011 18:19:08 |
|
Kot prvo... zmanjsaj si slikco za avatar...
Kot drugo pa... v iskalnik vpisi "3014" in bos presenecen, koliko odgovorov bos nasel samo na tem forumu  ... >> http://goo.gl/wdtxv
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 20.03.2011 18:27:17 |
|
No ko gledam to se ne razumem z tega nič... ker so kar neki citati notri... skratka mi lahko po slovensko poveš kako naj namestim to... 3gsa mam tovarniško odklenjenega (italijanski ) pa trenutno nimam programa gori...
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 20.03.2011 18:38:48 |
|
kavas je napisal/a: | No ko gledam to se ne razumem z tega nič... ker so kar neki citati notri... skratka mi lahko po slovensko poveš kako naj namestim to... 3gsa mam tovarniško odklenjenega (italijanski ) pa trenutno nimam programa gori... |
A nisi prej napisal, da se kar dobro spoznas na to?
Ce bi recimo prej kliknil moj link... in nato kliknil na drugi prispoevek, ki ga najde... in nato se malo prebral, kaj se je pisalo... bi nasel tole, kar je napisal mikrohard:
Sicer pa tudi nic napisal, po katerem postopku si dela... katero verzijo imas namesceno,...
Vodice za jailbreak najdes na www.iclarified.com/jailbreak ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Pivka |
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 20.03.2011 18:39:24 |
|
|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #28 Objavljeno 20.03.2011 19:44:46 |
|
Jest je napisal/a: | kavas je napisal/a: | No ko gledam to se ne razumem z tega nič... ker so kar neki citati notri... skratka mi lahko po slovensko poveš kako naj namestim to... 3gsa mam tovarniško odklenjenega (italijanski ) pa trenutno nimam programa gori... |
A nisi prej napisal, da se kar dobro spoznas na to?
Ce bi recimo prej kliknil moj link... in nato kliknil na drugi prispoevek, ki ga najde... in nato se malo prebral, kaj se je pisalo... bi nasel tole, kar je napisal mikrohard:
Sicer pa tudi nic napisal, po katerem postopku si dela... katero verzijo imas namesceno,...
Vodice za jailbreak najdes na www.iclarified.com/jailbreak ... |
Heh, vidiš ta link sem iskal... Najlepše hvala Jest.
|
 |