Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
uPnP server
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 10.01.2011 22:24:41
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
darklord je napisal/a:

imam 8 serijo samsunga in bp predvaja mkvje 1080p z podnapisi brez kakršni koli zatikanj, bere pa itak vse kar mu multimedijskega porineš v usb ter DNLA po mreži mu tudi ni tuj. Res orenk televizor. 3D očala sem imel pa enkrat gor, tuk o 3D TVjih Wink

Glede 3D se strinjam Smile ...na TVjih je to zaenkrat se bolj kot ne modna muha... Je dalec od tistega, kar dozivis na pravem tavelikem platnu Smile ... Se dobro, da imajo ocala zraven vrecko, da se prah ne nabira na niih Smile ...

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Žalec
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 10.01.2011 23:02:33
Jest je napisal/a:
darklord je napisal/a:

imam 8 serijo samsunga in bp predvaja mkvje 1080p z podnapisi brez kakršni koli zatikanj, bere pa itak vse kar mu multimedijskega porineš v usb ter DNLA po mreži mu tudi ni tuj. Res orenk televizor. 3D očala sem imel pa enkrat gor, tuk o 3D TVjih Wink

Glede 3D se strinjam Smile ...na TVjih je to zaenkrat se bolj kot ne modna muha... Je dalec od tistega, kar dozivis na pravem tavelikem platnu Smile ... Se dobro, da imajo ocala zraven vrecko, da se prah ne nabira na niih Smile ...

točno tako, pa tudi neke izbire (beri nobene) 3D filmov ni, tako da niti probat ne moreš 3D filmov (risanka ki je zraven promocijskega paketa je pa ...)
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 11.01.2011 07:19:49
3D filmov se da dobit kar nekaj... ampak kot ze receno... nad to funkcionalnostjo sem bil kar razocaran...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Cupertino, California
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 19.03.2011 13:32:50
Prosil bi za eno pomoč, ker sem kar se tiče mrežnih stvari ne najbolj podkovan. Imam Buffalo mrežni disk, ki bi ga želel uporabljati za dostop do datotek preko spleta.
Imam IMaca ter AirPort Extreme brezžični ruter.

Želel bi temu Nasu dati (internetno povezavo) iz maca (System preferences -> Sharing -> Internet Sharing), mi ne uspe nastaviti, da bi povezava delal niti do Macbooka.

Ter narediti spletni dostop do teh dokumentov/datotek. Priložil sem sliko, kamor moram vpisati nastavitve, ki se mi odkrito povedano sanjajo ne.

http://www.shrani.si/f/3f/1i/1Rwtf1GW/slika.tiff

Prosim za pomoč...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani