zdravo. imam iphone 3gs & me zanima, zakaj ne morem pošiljati mms sporočil, če pa mi ga kdo pošlje, ga dobim šele po 1 dnevu?? :?
| MMS sporočila | |||||
zdravo. imam iphone 3gs & me zanima, zakaj ne morem pošiljati mms sporočil, če pa mi ga kdo pošlje, ga dobim šele po 1 dnevu?? :?
|
|||||
Verjetno nimas dobro nastavljeno pod general, network, cellular data. Kako in kaj se nastavi se pa najde na tem forumu pod iPhone oddelkom oz. z pomocjo iskanja.
_________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
tukaj imaš kako in kaj, če si preveč lena da bi sama poiskala: http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/38385#Post38385
|
|||||
Sem poštimala. Res hvaala _________________ sara |
|||||
ne morem posiljati niti prejemati mmsev. v sporocilu mi kaze da lahko vstavim sliko tudi vse podatke sem vnesla v nastavitve restartala sem telefon pa mi se vedno mmsi ne delujejo. kakrsnkoli predlog kaj bi lahko bilo? hvala
|
|||||
Kak se da mp3je prek MMSa na iphonu poslat?
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Uradno se ne da, mogoče le s kakim tweak-om iz Cydia-e?
Lahko ga npr. dobiš od nekoga pa forwardiraš naprej .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Cca. 5MB bi ti posiljal preko mmsa?
Temu recemo email. |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
300kb _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Mene pa zanima kje bi se dalo omogočit da bi v sporočilih imel iskanje, ker sedaj imam samo uredi in tam kjer lahko pišem novo sporočilo iskanja pa nimam?
|
|||||
Potegni do vrha strani
|
|||||
Sporočila imajo to funkcijo čisto zgoraj .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Hahahaha, Mira
|
|||||
Pozdravljeni!
Da ne odpiram nove teme bom vprašal kar tukaj. V glavnem meni se dogaja, da ko komu pošljem mms ne dobi tako čiste slike kot jo imam recimo jaz v fotogaleriji in ne vem zakaj je tako. So krive kake nastavitve? Predvsem se to najbolj opazi pri pošiljajanju iz iphone 4 na iphone 4....v glavnem pošlje rahlo razmazano sliko. Hvala za odgovore in nasvete. LP |
|||||
Ker iPhone zmanjša sliko... Če hočeš poslati isto kvaliteto pošlji po emailu in izberi actual size..
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |