Probal sm že z redsn0w ampak mi neki zašteka.......in sicer takrat k bi moglo na ipodu pokazat ikono in pisat downloading jailbreak files mi ipod enostavno zmrzne oz se nč ne zgodi...redsn0w mi pa kr javi done pa se zapre.....

| Kako Jailbreakat ipod Touch 3.0 | |||||

Probal sm že z redsn0w ampak mi neki zašteka.......in sicer takrat k bi moglo na ipodu pokazat ikono in pisat downloading jailbreak files mi ipod enostavno zmrzne oz se nč ne zgodi...redsn0w mi pa kr javi done pa se zapre..... 

| 
	|||||

Takrat ko se ustavi... samo iztakni USB kabel iz vticnice in takoj spet nazaj vstavi... pa gre potem dalje... Vzroka, zakaj se vcasih to zgodi ne vem... vem pa, da postopek deluje  | 
	|||||

tud to ne prime...... 

| 
	|||||

a ma to kej veze da je iTunes 9, v vseh tutorialih je ponavad 8.2 

| 
	|||||

Windowsi? 

| 
	|||||

jaz sem ga čist enostavno z Pwnage - na googlu poišči imaš kup step by step navodil, jaz sem prišel do njih po nekih linkih tukaj na forumu samo sem pozabil kje sem to videl   

LP,  | 
	|||||

Pwnage za 3.0 je po mojih zadnjih informacijah samo za Mac...........za windowse ga še ni.....a kdo pozna še kakšno drugo zadevo 

| 
	|||||

Če imaš iPod Touch 2G in si obkljukal Install Icy, je to možen vzrok, tudi meni ni delovalo. 

| 
	|||||

imam 1G in nikol nise icy-a instaliral 

| 
	|||||

js mam 3g  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |