Telefonček noče klicat | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Ce koga moti obvestilo "Call Forwarding Active" sem nasel eno varianto za odstranit... >> KLIK |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
imam pa ravno tako problem s fauš klicanjem. uporabljam simobil in se mi dogaja ne glede na omrezno skupino kamor klicem. zanimivo pa je, da sem npr. danes med testiranjem kar nekajkrat klical tudi v avstrijo (m-store:) in je klicalo ko sus. skratka, "call failed" in tudi po nekajkratnih ponovnih poskusih isto! potem pa zlepa deluje. ene mobitelove stevlike sploh nisem mogel priklicat. moram it na tus mobil uredit prenos stevilke. potem bo upam bolje. firmware = 1.1.4, instalirno bore malo. nujni pripomocki/popravki s tega foruma. |
|||||||
![]() |
|||||||
znanec ima iphone...zasledil sem v starih temah da je bil vzrok za izpis CALL FAILED operater Simobil. Njemu se to dogaja pri vsakem klicu enkrat, dvakrat ali celo trikrat. Ima verzijo 1.1.4, 8GB. Ali je za to res vzrok simobil. Naprimer moj iphone pri operaterju Mobitel teh težav nima. Še nekaj. Na tem težavnem mobitelu tudi ne morem naloži logotipov slo operaterjev. Mislite da bi restore še enkrat na 1.1.4 kaj pomagal? Lep pozdrav |
|||||||
![]() |
|||||||
Greš v: General - date and time - set automatically daš na off, in izbereš ljubljano. Potem pa še greš v Phone - Show My Caller ID - in daš na ON. Meni je po tem delalo vse normalno. |
|||||||
![]() |
|||||||
lp |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |