Prispevek: #1 Objavljeno 25.06.2010 12:20:27 Novi Racunalnik - kako PRENESTI stare aplikacije iz iTunes
Zivjo,
imam novi racunalnik, ker se je prejsnji sesul.
Ali moram na novo vse aplikacije, ki sme jih ze kupil, na novo prenesti? Ali se da na kateri drugi-lazji nacin to urediti?
Jaz sem ta teden samo prenesel kompletno iTunes mapo s starega na novi računalnik in zadeva se obnaša kot da je vedno delovala na tem (novem) računalniku. Pri prvem zagonu sem le potrdil vprašanje ali želim avtorizirati računalnik.
Kako prenesem alikacijo iz itunesa v telefon? znam jo iz telefona v apps stroe v telefon, ne gre pa mi iz itunesa, ker nikjer ne najdem mape downloads, in nikjer sync... pomoč
v itunesih imaš zavihek apps in tam so aplikacije, ki si jih downloadal, ko priklopiš iPhone se ti v iTunesih pojavi zavihek iPhone, klikni nanj in potem imaš zgoraj možnosti apps, photos, videos, music... izberi apps in odkljukaj kar želiš prenesti iz računalnika na iPhone.
a je možno kako prenesti tudi vse to iz enega userja na drugega?
ker mi moj obstoječi user nekaj nagaja, pa bi si samo novega ustvaril in vse tja prenesel...
http://support.apple.com/kb/ht1751
Jaz si vedno prenašam po tehle navodilih. Prenese se ti vse od ratingov, do album artworkov in plays(število predvajanj).
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.