| popplus.si streaming na iPad | |||||
A ni zanimiva podobnost z CNN iPhone appom, seveda v dobrem smislu. Na iPadu trenutno ne morem poskusit
|
|||||
A je kakšna dobra podobna zastonjska aplikacija?
|
|||||
Če se lahko ponovno navežem na moj problem.
Restoral sem ipad in na novo naložil program 24ur iz app store. Napaka je še vedno prisotna Ima kdo kakšen predlog? |
|||||
Tudi meni dela kot mora
|
|||||
Vsi ostali programi delajo normalno. Imam na sumu, da se je nekaj "zaštrikalo", ker sem bil v programu prijavljen z user accountom od pop plusa. Na ženinem iphonu, pa ni te prijave in deluje normalno. Zanimivo je to, da sem ipad restoral in na sveže namestil 24ur, tako iz racunalnika, kot tudi preko app store na ipadu. V obeh primerih ne deluje, ko pa enako naredim na drugem iphonu, deluje vse bp. Je mogoce, da streznik na poptv zazna vec prijav in jih potem avtomatsko prekine? Poskusil sem tudi to, da sem na ipadu izklopil wifi in ga povezal preko personal hotspota iphona, a zal brez uspeha |
|||||
Probaj z zeninim accountom zdownloadat 24ur na svoj ipad... Oz. Pac z drugim racunom...
|
|||||
Tudi to sem storil, a brez uspeha. Mislim, da sem poskusil skoraj vse Ni mi jasno, kako je mogoce, da ko program izbrisem, tako iz ipada in iz itunsov na mac-u ter na novo vse namestim, ne pomaga. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |