Pozdravljeni!
Zanima me ce ima kdo podoben problem, ce v imailu nastimam imap protokol mi ne dela, potem pa te nastavitve importiram v Entourage, dela vse brez problema.
lp
Simon
| Imail | |||
Pozdravljeni!
Zanima me ce ima kdo podoben problem, ce v imailu nastimam imap protokol mi ne dela, potem pa te nastavitve importiram v Entourage, dela vse brez problema. lp Simon |
|||
Mail pa IMAP sta mal skregana
|
|||
Jest sem mel na zacetku tut precej problemov s prvo sinhronizacijo k je blo velik podatkov - sem dal gmail(ene 2GB:)) na IMAP.
Pol se je pa stvar kr popravla |
|||
Rešitev:
Pri gmailu idite v nastavitve in omogočite IMAP za nastavitev mail accounta na iPhonu pa je opisano tukaj: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=77702 |
|||
@yurry: a to resno?
sam uporabljam za dostop do sluzbene poste in do Gmail IMAP in sem ze precej besen, ker mi ne uspe nastimat Mail-a tako, da bi delal, zgleda namrec, da Mail crkne med prejemanjem/posiljanjem poste. Nastavitve so vse OK, saj imam instaliran se Thunderbird, ki dela brez problema. |
|||
rajsi bi sicer uporabljal Mail, ker se mi zdi vmesnik zelo posrecen.
|
|||
eno uprašanje bi imel glede Maila.
Je morda mogoče nastaviti da nekako označi, recimo obarva, mejle ki pridejo od točno določenega pošiljatelja, da se jih lažje loči med vsemi drugimi? |
|||
Ja se da, treba je ustavarit en smart folder pa pod pravilo na[timat da ti jih oznaci oz. pobarva.
|
|||
dela, hvala
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |