Jabuk
4.3 in Wi-Fi naenkrat meče ven
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 11.03.2011 21:13:38
4.3 in Wi-Fi naenkrat meče ven
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,

danes mi je iTunes ponudil update iPhona (iPhone 4, 32GB, kupljen v Apple Store v Londonu) na 4.3, sem lepo naložil, zdaj pa ugotovim, da mi ven meče Wi-Fi.

Wi-Fi omrežje ustvarja MacBook (črni, star 3 leta), ki je z internetom povezan prek modema ZTE USB (od Mobitela).

Do tega updatea je iPhone vedno ostal na omrežju, zdaj pa se pridružiš, ostane gor kakšno minuto in potem vrže ven in se moraš spet pridružiti. Pozabi ga pa ne (ni treba ponovno vpisovati WEP passworda).

Poskusil sem že s Reset Network Settings, pa nič ne pomaga.

Komentarji/rešitve VEČ kot dobrodošli,

Hvala.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 14.03.2011 15:09:28
Raredil restore, zdaj dela BP. Se je pa shecal zvočnik in je sedaj zelo tih. Nič ne pomaga. Bo treba po replacement v London.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 14.03.2011 15:17:26
Axis69 je napisal/a:
Raredil restore, zdaj dela BP. Se je pa shecal zvočnik in je sedaj zelo tih. Nič ne pomaga. Bo treba po replacement v London.

Prej EPL d.o.o. na Tržaški.. Dvomim da zaradi updejta.. Si dal restore from backup? Probaj prvo clean restore in seveda zvišaj glasnost.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 14.03.2011 16:59:23
Tudi meni velikokrat ven vrže wifi in potem kr sam ponovno vklopi...ampak včasih ga tudi ne najde po 5 minut in lahko v tem času ponovno vzpostavim povezavo,ga zazna,in takoj ven vrže...nato pa kar sam od sebe ponovno vzpostavi povezavo. Imam pa iPhone 4,tov. odklenjen,nikoli JB,verzija 4.2.1...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 14.03.2011 17:11:10
Restoral sem z backupa. Clean restora se ne upam izvajati.

Tudi sam dvomim, da je težava z glasnostjo zvočnika spodaj desno povezana s temi stvarmi.

Po mojem je fuč membranica. Sliši se, ampak je zvok 2 x tišji kot normalno, pri polni "glasnosti" pa hrešči.

V London grem v četrtek poslovno. In sem klical Apple Store Covent Garden, kjer sem kupil telefon, povedal za težavo in so mi rekli, da bodo poskusili popraviti napako, sicer pa dobim novega.

Kaj bi se zgodilo pa na E.P.L. oz. koliko bi čakal? Imam izkušnje s servisom Macov, ne pa teh malih naprav.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 14.03.2011 17:38:43
Axis69 je napisal/a:

Kaj bi se zgodilo pa na E.P.L. oz. koliko bi čakal? Imam izkušnje s servisom Macov, ne pa teh malih naprav.

Ce ga prineses do 12 ure, imas v vecini primerov naslednji dan po 12 uri ze novega Smile ... Vsaj tako imam jaz izkusnjo od prejsnjega tedna >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=196827#196827

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 14.03.2011 18:18:24
Hvala!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani