Številka 080 080 321 je od Apple Europe, vsi tisti ki niso na tem spisku kličejo na to številko. Pogovarjaš se pa po angleško.
| MacBook Pro 15" se ne zažene več. | |||||
Številka 080 080 321 je od Apple Europe, vsi tisti ki niso na tem spisku kličejo na to številko. Pogovarjaš se pa po angleško.
|
|||||
mene je pri EPL zmotilo to, da za spucanje praha iz iMac-a rabte 3-5 dni.
Ker je dejstvo, da se računalnik rabi dnevno, si kaj takšnega ne morem privoščiti. Ko sem vprašal, če res ne gre hitreje, sem prejel malce pokroviteljski odgovor (seveda gospod, lahko se zmenimo za urgentno). Vprašal sem koliko je pa za doplačat pri "urgentnem"? .. dvojna cena gospod (96eu). Hvala lepa za takšen ripoff. Na PRO Servisu so mi zadevo uredili v natanko 20 minutah - za 48eu. (kar se mi zdi veliko a vseeno 1x bolš (ceneje) kot pri EPL). Ostalih izkušenj žal nimam, a ta mi je v ustih pustila grenak priokus. |
|||||
Jaz sem do sedaj na EPLu bil enkrat, ko sem uveljavljal Apple Care in sem bil s servisom zadovoljen - v ponedeljek sem prenosnika oddal, v sredo pa ga prejel nazaj.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
U jebemti. Ce kdo rabi spucam u nulo za 30€. je pa z imacom kar precej dela za razstavit. |
|||||
Da se vrnem k temi, računalnik sem nesel na servis - zanič osnovna plošča in oba ram modula. Stroški popravila večji od vrednosti računalnika. Če kdo rabi kaj, prodam po delih - baterija je še 90% dobra, zaslon je super...
|
|||||
Update: oba RAM modula, ki naj bi ju bilo potrebno zamenjati, sem vtaknil v drug računalnik in pretestiral in delujeta brez napake. Kot sta mi prej že 2 leti...
|
|||||
Nesi se na EPL...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |