Ali se že kaj ve koliko bo stala aplikacija GarageBand in ali bo na voljo tudi za iPad 1 ?
| iPad: GarageBand | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Ali se že kaj ve koliko bo stala aplikacija GarageBand in ali bo na voljo tudi za iPad 1 ?
|
||||||||||||||||||||||||
Aplikacija bo stala $4.99 in predvidevam, da bi morala delovati tudi na iPad 1. Nisem pa siguren.
|
||||||||||||||||||||||||
delovati bi morala verjetno, samo ipad2 ima accelometer in vse te fore za senzore ko ipod touch in zazna kako močno udariš na bobne in to, tega mislim da ipad1 nima
|
||||||||||||||||||||||||
najbrž uradno ne bo na voljo... bo pa shekano...
|
||||||||||||||||||||||||
Itak da ma ipad acceleromater kako pa igrce igras?
Jaz ne bom kupil kaj mi bo to.... |
||||||||||||||||||||||||
Če je GarageBand res osnovan na giroskopu, potem na enki ni nobene možnosti, da bi delovalo. Tudi pohekano ne.
|
||||||||||||||||||||||||
GarageBand bo deloval na iPad 1. Sem bral
http://www.dnevnik.si/objektiv/komentarji_in_mnenja/1042428639 lp |
||||||||||||||||||||||||
to ja..giroskop sem mislil, nekako tako je blo povedano na prezentaciji
|
||||||||||||||||||||||||
Jaz pa kupim 100%, ker mi je tako zanimivo, kar so pokazali na predstavitvi in je poceni aplikacija.
|
||||||||||||||||||||||||
Aplikacija je za moje pojme zelo uporabna.
Nazadnje urejal/a aleksy Sre 09. Mar 2011 21:03; skupaj popravljeno 1 krat |
||||||||||||||||||||||||
Se strinjam!
|
||||||||||||||||||||||||
Če nimaš nič pametnega za povedat nehaj že enkrat, lepo te prosim, smetit forum s tvojimi nesmiselnimi komentarji. |
||||||||||||||||||||||||
Hehe... kdo to pravi...
... |
||||||||||||||||||||||||
Si mi vzel s prstov !!!
|
||||||||||||||||||||||||
@jest, nizka
drgac me pa aplikacija ni navdusila in je verjetno ne bom kupil _________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
||||||||||||||||||||||||
ja za tiste kateri delamo z glazbo definitivno pa za kakega otroka od staršev za prodati kako je kul igrajne "inštrumenta"
ostalim je to totalno nepotrebno zdj vem da ni to neki profesionalizem ampak če si glasbeno usmerjen da igraš kaki inštrument pa vseekakor ... LP |
||||||||||||||||||||||||
če ne drugega zelo poceni "multiefekt" za nas kitariste. Čeprav tudi od amplitube ni švoh
|
||||||||||||||||||||||||
Jaz sem nabavo garage band na iPad1. Vse ostalo dela ok, razen pač boben, ki se odviza na moč dotika ne deluje, tako kot bi moral. Deluje pa če ipad malo streseš zraven.. Tako da glede ostalih instrumentov pa se splača
|
||||||||||||||||||||||||
Hvala za prišparanih 3,99 €
_________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||||||||||||||||||
hehe.. ja ni kaj.. mene je pač zanimalo pa mi ni dalo mira
|
||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |