| iPhone 5 karakteristike??? | |||||||
Jaz sem pa slišal, da bo prdel tudi brez dotičnih appov.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||||
+1 men je 4ka 10x lepša od 3ke. poleg tega tale sploh flesha nima tk da je fejk _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||||
iPhone 4 64GB prototip: http://www.macrumors.com/2011/03/08/64gb-iphone-4-prototype-leaked-from-foxconn/
|
|||||||
Na dnu strani je citirani tekst. |
|||||||
|
|||||||
A ne bi take ocitne ponaredke carina morala zaseci ze na meji? Mogoce pa lahko njim prijavis, saj se mi zdi, da je to v njihovi domeni... |
|||||||
Kar bi res rad videl na iPhone je nekaj zelo enostavnega za aplicirat in je ze v uporabi v apple prenosnikih..'
Torej da jabolko sveti ko se pogovarjas |
|||||||
Po mojem mnenju bojo samo malo "spedenali" iphone 4. Se pravi da bo verjetno hitrejši morda tanjši mogoče malo osvežen izgled- ne pretirano, kaj več pa že ne. (tako kot iz 3g na 3gs). Letos bom verjetno preskočil nakup iphona 5. Res pa je da se nikoli neve...apple zna presenetiti.
|
|||||||
Kakršen že bo, bo zadeva ista kakor vsako leto; ljudje bodo čakali pred trgovinami v vrstah, zmanjkovalo jih bo, na črnem trgu se jih bo dalo dobiti po nenormalno visokih cenah,... skratka v času do izida bo neka umetno ustvarjena fama ter vzpodbujanje potencialnih kupcev k razmišljanju, da ga res nujno potrebujejo in bodo dali vse zanj... trenutno mi zadošča moj 3GS, če bodo pa vendarle naredili tisto j**** belo 4ko ga bom pa verjetno šel kupit v ITA.
|
|||||||
this! |
|||||||
LOOL JA seveda zraven drugih stvari zaradi katerih smo se tudi nemalo krat tu celo skregali! Npr Bluetooth in so bili ljudje tipa kaj ti bo pa bluetooth ali ne napadaj svetost mojega iphonija pol posamezno brisanje klicev,sim manager iz cydie da je stalna opcija v iOS-u,CALL FORWARDING DA GA NI VEC NIKOLI NIKDAR...itd itd |
|||||||
a smiselnega in berljivega posta ne znas skup spravt? |
|||||||
Kaksen zadrtez,kaj smetis? |
|||||||
Dragi oboževalci in uporabniki Iphona .
Odpiram to temo z namenom da se napiše vse kar se sliši in ve o prihajajočem Iphonu 5 . Jaz že komaj čakam . Pa vi ??? |
|||||||
Jaz sem slišal, da bo imel quadxeon not, pa raid polje za diskovje, displey bo imel resolucijo 3535 × 3456. Je še kdo slišal isto? _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||||
ja pa imel bo, kot že nekateri telefoni na kitajskem, mini projektor za slike, jih boš lahko iz Photos projeciral na steno..čista slika kot solza, tudi ob najbolj močnem soncu
|
|||||||
baje bo imel zunanjo anteno dolgo cca. 30cm, in signal bar bo imel cca. 40 črtic....
stevo bo pa na predstavitvi rekel vsem haterjem... SUCK IT! |
|||||||
|
|||||||
Nič ne bo imel večjega zaslona... saj vidiš, da je okvir (če je sploh pravi) enako velik kot pri trenutnem. In poglej trenutnega pa boš videl, da ni "lufta" za večji zaslon. Pa večji zaslon pri isti resoluciji bi pomenil zmanjšanje DPI-ja (česar ne bodo počeli). Resolucije pa tudi ne bodo spreminjali. Torej bo zaslon isti.
Zelo verjetno bo imel vgrajen NFC (kar za nas ne bo pretirano uporabno). Verjetno bo dvojedrni procesor, boljša grafična, več pomnilnika in razne malenkosti. |
|||||||
Po mojem tudi, sicer pa je veliko v OSu.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |