Hvala, uporabil bom drugi link, ki si mi jo dal se mi zdi neka lažje preko GreenPoison ali ?
Bom javil kako bo šlo!
| Problem aktivacija iphone 4 hr | |||||||||||
Hvala, uporabil bom drugi link, ki si mi jo dal se mi zdi neka lažje preko GreenPoison ali ?
Bom javil kako bo šlo! |
|||||||||||
Naredil sem vse po navodila in mi je uspelo do 8 koraka vse in je tudi napisal da je jailbreak koncan. Ampak v deveti korak me ni spustil pokazal se je spet isto, kot prej, da treba sim za aktivacijo??? Prosim za pomoč.
|
|||||||||||
Greenpois0n ne naredi hacktivacije.
|
|||||||||||
Kaj pa te zdaj naj naredim ?
zdaj morem po totem postopku it http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12948 ? |
|||||||||||
LP!
Imam problem z aktivacijo Hrvaškega iphona 4-ko. Kolikor vem, da bi se aktiviral z hrvaško kartico t-mobile. Ki sem jo kupil in izrezal na micro sim, ki ga sploh ne zazna... Kasneje mi je microhard svetoval redsnow. Sem ga želel jailbreakat po tem postopku http://iclarified.com/entry/index.php?enid=12948, vendar ko pride telefon na DFU mode ga zazna vse ok in ko stisnem next se mi pojava neka težava in mi windows avtomatsko zapre program na telefonu pa mi ostane slika Jailbreaking in slika od diska. Jas vas prosim za pomoč, ker nevem kje ga lomim ni mi pa jasno zakaj prek sim kartice ne gre aktivirat ... ??? Zraven še dodajam, da sem pred tem hotel jailbreakat z greenp0ison |
|||||||||||
sestanek je bil prejšnji teden na bavarskem, da so se dogovorili... tisti, ki ne verjame ... pa nič ... problem je bil samo v količini iPhonov, ki jih operater mora odkupiti od appla, številka je 10.000 enot, toliko jih je odkupila tudi hrvaška. |
|||||||||||
Odlično. Kr nej odkupjo tok enot, mislm, da ni problem vse to prodat.
Zdej morjo sam še pametno ceno postavt in to je to. Aja pa v Itak paket ga morjo uvest lp R |
|||||||||||
Polomil si ga čisto na začetku... _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||||||||
Za tak sestanek sem jaz slisal ze lani... in prisotni so bili tako Mobitelovci kot Si.mobilovci... se je pa zgodil v Muencnhu |
|||||||||||
nisem napisal "iz zanesljivih virov", ampak da bodo na mobitelovih "policah" v kratkem, eno leto pa so se pogajali o številu enot, ki jih mora operater kupiti. prejšnji teden simobilovcev na sestanku v Muenchnu pa ni bilo. |
|||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |