imam 1.1.2
modem firmware: 04.02.13_G
lahko dam gor 1.14 ? ali moram prvo 1.1.3 pa potem 1.1.4 ?
| prehod z 1.12 na 1.1.4 | |||||
imam 1.1.2
modem firmware: 04.02.13_G lahko dam gor 1.14 ? ali moram prvo 1.1.3 pa potem 1.1.4 ? |
|||||
Direkt na 1.1.4...uporabi iNdependence ali Ziphone... Lp Primoz |
|||||
Pa ne delaj upgrade temveč restore na 1.1.4.
Ogo |
|||||
Priporočam Ziphone 2.5
1. iTunes + restore na 1.1.4 2. zaženeš Ziphone 2.5 3. počakaš 5min... da konča z delom to je to. |
|||||
če restartam iphone iz 1.1.1. na 1.1.4 se mi imenik zbriše?
|
|||||
najboljse backup z onim addressbookom naredis v macu....
|
|||||
imam verzijo 1.1.4 iz instalera pa ne morem nič downloadada?
kaj morem naredit? |
|||||
Pravkar prešel na 1.1.4. verzijo!
baki13: a si pobrisal vse kar si imel na Installerju predn si prešel na 1.1.4? |
|||||
ne, ksj morem naredit da bo mi delal! prej sem potegnil dol kb2 pol pa nič več noče niti brisat noče sam piše package download failed. kaj to pomen?
|
|||||
jaaa
|
|||||
a se še da to kak popravit?
|
|||||
En program ti ni sel skozi in se vedno probava, tudi ko hoces kaj drugega instalirat... Predennamestis, klikni CLEAR CUE... pa pol se enkrat probaj namestit... |
|||||
sorry ko tolk pišem sam me je strah da nisem kej full ga usral! kje pa je uCLEAR CUE?
|
|||||
Ko kliknes na en program za instalacijo mas opcijo CLEAR QUE... Lp Primoz |
|||||
ja sem in ni nič boljš?ka se da kak to popravit al ne?
|
|||||
Resetiraj....meni je pomagalo. Mogoce je pa server tolk zaseden, ker men noce samo BSD subsystem nadgradit.... Lp Primoz |
|||||
grem na general pa na reset pol mi pa prosim povej kaj naj kliknem?
|
|||||
Evo, Installer sproban ..
Zadevca dela popolnoma normalno |
|||||
meni installer na 1.1.4 ne dela
"PACKAGE DOWNLOAD FAILED" sem probal restartat iphone, remove que in še vedno ne dela. opazil sem da se tisti krogec ko se suče vedno gori zgoraj ko imam odprt installer. pomoč prosim !! |
|||||
Ta problemček sem imel sam, ko sem nadgradil na 1.1.3. Ne vem več točno kako sem ga rešil, se je rešil sam od sebe ali sem restoru telefon, a sedaj je vse kul. Malo počakaj, če se ne reši, naredi restore.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |