ne farm ville xD
| Skepticnost | |||||
ne farm ville xD
|
|||||
Na internetu je že neskončno člankov, ki govorijo o nategih preko spleta in vedno je omenjena Nigerija. In ti misliš kar ipada v Nigerijo poslat. Malo je treba razmišljat.
|
|||||
Dejansko bi dobil nakazano par 100K ali še več, naslednji dan bi pa ta "teta" s svojimi brati prišla po denar plus tvoj iPad
|
|||||
Cim je omenjena Nigerija... in ponavadi se Union Money Transfer... gre za nateg ... Tega se je treba zavedati... In o tem je ze ogromno napisanega... Google najde marsikaj
|
|||||
Omeni ji naj plača preko paypala in zatem ne bo več odgovora ali pa boš dobil fake paypal mail da je kao denar nakazala. Sem imel takšno izkušnjo prav pri prodaji ipada. Zelo so zviti zato je treba biti zelo pazljiv namreč na vse moči te poskušajo nategnit.
|
|||||
sva vrjetno dobila isto |
|||||
419 scam. Nigerijski veleposlanik v Londonu je zadnjič enkrat rekel: "Če ne bi bilo pohlepa in evropske kriminalne naravnanosti k lahkemu zaslužku, tudi Nigerjskih prevar nebi bilo". Potem je pa novinar še prbou številko izraženo v "Godzilian" $$$, koliko denarja se je s temi nategami obrnilo v lanskem letu. Žal sem številko pozabil.
Pred kratkim sem prebral knjigo, ki je govorila samo o tem... o mehaniki psihologiji in aplikaciji "419" nateg... zanimivo. Tale z Bolhe sicer ni čist 100% 419ka je pa iz istih logov. Od mene so kupovali že večkrat )))) _________________ Gotterdammerung |
|||||
yees |
|||||
tr00 that. kolko drugi pokradejo v afriki, si africani se miljon let ne bojo mogli povrnit s 419 scami _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |