| nayreth je napisal/a: | ||
1GB na androidu je ekvivalent 64MB na iOS-u. Ma še Apple rezerve. LP |
tako tako
| Današnji iPad 2 Event | |||||||
tako tako |
|||||||
eh, že 100x slišano.
dan danes nima več toliko smisla primerjat za 100mhz razlike CPUje, če je programiranje OSa in softwera za isti hardware totalno razsipno in neefektivno. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||||
sam je res čudno, da niti na uradni strani ne napišejo koliko rama ima novi ipad2
|
|||||||
Verjetno že nočejo razkriti teh podatkov, saj še sploh ni rečeno, da je kateri "pravi" iPad 2 že sploh izdelan, ker izide še komaj čez nekaj tednov oz. dni.
|
|||||||
seveda so že izdelani, tisti ki so bili na konferenci so jih lahko po konferenci tudi sprobali: http://www.engadget.com/2011/03/02/ipad-2-first-hands-on/
|
|||||||
Aha, nisem niti tako pogledal.
|
|||||||
saj zato pravim....very strange
čudna so pota applova |
|||||||
To najbrž delajo zaradi tega, da bi ljudi prisilili v to, da se nehajo obremenjevati kaj je v napravi, pač pa bi začeli gledati na to kako dela. Ker v veliki večini je napak primerjati sistemsko plat na suho, brez da testiraš napravo.
|
|||||||
a ni bil ram v osnovi zaradi izredno počasnih diskov? če ma hitrejši normaln memory pol tak al tak ne rabi tok rama.. al pa če ma dedicated VRAM? ker ma kao bolši GFX processor.
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||||
Se strinjam |
|||||||
Lepo napisano. LP |
|||||||
V redu, tudi jaz to verjamem. Vendar je vsak kupec/uporabnik upravicen do teh podrobnih podatkov za napravo, katero kupuje z lastnimi sredstvi
Tako kot bi kupoval zadnji model BMW serije 5, ne bi imel podatka o moci KW (kilovatov) motorja. No, sicer pa me niti ne zanima toliko ipad2, a vendar... |
|||||||
js nevem kje vi folk živite, apple ni za iProdukte nikoli navajal točnih specifikacij.
in sylver, to ni isto. isto je to, če bi kupoval BMW serije 5, pa bi se bunu ker ni na prvi strani prospekta napisan kako vrtino ma v motorju notr in kolk je kurblvela dolga. |
|||||||
mislim da je RAM nek osnoven podatek pri nakupu računalnikov oz tabličnih računalnikov.
no sicer pa je vseeno, ker je (zame) tokrat to nepomembno, ker me ipad ne zanima. bolj me bo zanimal iphone 5 |
|||||||
morda bi bil, če bi vsi računalniki uporabljali enak ali zlo podoben OS. Tako pa je nesmiselno po tej plati primerjat 'kdo ima bolj dolgega' |
|||||||
Ni vse v velikosti
|
|||||||
Zelo verjetno ima 512Mb, mogoče celo 1Gb.
Ampak to niti ni tako zelo važno. 256Mb (kar ima enka) je premalo za dobro multitasking izkušnjo (kot sem že rekel, se po 2-3 aplikacijah stare začnejo že zapirati). 512Mb na iPhone 4 je že vrh glave (število aplikacij v multitaskingu je že kar konkretno). Dopuščam pa možnost, da je v iPad 2 celo 1Gb rama, kar bi pomenilo, da se pripravljajo na kakšne heavy aplikacije in igre. Ampak končni uporabnik bi pomoje zelo težko opazil razliko med 512 in 1Gb (bi moral res namerno odpirati ogromno aplikacij). Razlika med 256 in 512 se pa takoj opazi (sprobajte iPhone 4 in iPad z istimi aplikacijami). |
|||||||
Imaš prav mikro.. iPad1 ima res premalo ram-a.. Jaz rečem ta ga je 512 MB.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |