Pardon za nadležen post....a mi lahko kdo pove kako je kaj sedaj z iPhone 4 in izgubo signala? Se še to dogaja če telefon držiš čez anteno, ali je odvisno od kot je telefon, ali resnično pomaga z bumperjem?
Hvala za odgovore
| iPhone 4 in izguba signala | |||
Žijvo,
Pardon za nadležen post....a mi lahko kdo pove kako je kaj sedaj z iPhone 4 in izgubo signala? Se še to dogaja če telefon držiš čez anteno, ali je odvisno od kot je telefon, ali resnično pomaga z bumperjem? Hvala za odgovore |
|||
ta "problem" so "imeli" samo američani v njihovet AT&T omrežju. Pa še to je bilo veliko prenapihnjeno. Če imaš bumper ne moreš prijeti tam kjer naj bi bilo kritično.
|
|||
če imaš vklopljen 3G in narediš kratek stik med antenama v spodnjem levem vogalu, izgubi singal (počasi pada črtica za črtico). To se ti lahko zgodi predvsem če ga držiš z levo roko tako da imaš vogal stisnjen v dlan in vlažne - potne roke.
Zadevo reši že (če se ti to res tako dogaja, vendar se meni v pol leta še ni zgodilo) enostavna invisible shield nalepka za ob strani. |
|||
em.. saj dostikrat je samo ena črtica... uporabljam pa kar neki plastični bumper za zadnjo zaščito... ampak da bi se zaradi tega slabše slišalo ali prekinjalo... pa v teh 5ih mescih nikoli ni prišlo.. tako da je to bilo bolj PRE-NAPIHNJENO... kot pa res...
lp |
|||
Pri meni ni problema z ali brez bumperja, niti na E niti 3G
Vse buče _________________ It was love at first touch! |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |