Možno je da je večja, a to še ne pomeni, da je bolj vzdržljiva.
| Današnji iPad 2 Event | |||||
Možno je da je večja, a to še ne pomeni, da je bolj vzdržljiva.
|
|||||
ti misliš da bi apple v novo napravo vstavil večjo, ampak isto zmogljivo baterijo? ne govori bedarij no
|
|||||
Ja naslednji event bo, skoraj pol manjsa baterija, in bo isto drzalo.
In teža bo šla iz 601g na 500g. Amazing! |
|||||
Video predstavitve sem si ogledal in .... sem .... brez .... besed ....
Kupim zadevo takoj ko bo to mogoče !!! To je vse !!! |
|||||
Res je lep ja, vendar dosti več funkcionalen kot enka pa res ni. Vsaj za moje pojme.
|
|||||
Zaenkrat res! Bodo pa aplikacije pokazale ce res rabimo dual core nvem kak procesor. Men se zdi da je apple ta dual core naredu sam zato da je tud na paperju konkurencen ostalim. Ker roko na srce ios na starem procesorju steka velik manj kot android na triple kvadripl procesorju |
|||||
Jaz mislim, da je ravno razlika v hitrosti bistvena. To je (poleg umts900) eden izmed razlogov, zakaj bom prej ali slej kupil novega. Trenutni iPad včasih malo šteka... predvsem me pa moti samo 256Mb rama, kar ima za posledico zelo omejen multitasking (2-3 aplikacije... ostalo pa že zapre).
|
|||||
Bo potrebno počakat Ipad 3 da bo se splačalo ponovno vložit denar v nekaj tako delno omejeno napravo, ker je prva že povsem dovolj.
|
|||||
Drži, jaz pa, če kupim iPad-a 2 bo to sploh moj prvi izdelek Appla. Pred kratkim mi je postal všeč tako iPad kot Apple na sploh in sva se z bratom odločila malo počakat na iPad 2 in potem kupit enega, bodisi iPad ali iPad 2, ker pa je cena ostala enaka prejšnjem modelu oz. se je iPad pocenil, pa bo najin prvi izdelek iPad 2, ki je vseeno v vseh primerih "zaenkrat videti" "boljši".
|
|||||
Koliko ima pravzaprav iPad 2 rama? Nikjer namreč nisem zasledil tega podatka.
|
|||||
Se še ne ve. Najbrž 512mb... Sej se bo vedelo takoj, ko bo leaknil, oz ko pride v prodajo.
|
|||||
iPad 2 ima 512MB rama, enako kot iPhone 4
|
|||||
A se že ve uradno? Sem tiho pričakoval več
|
|||||
Se ne ve.. Kot je mikro rekel iPad dostikrat štekne, sploh ce imas vec aplikacij odprtih. In recimo kar gre meni naživce je to, da vedno louda ponovno zavihke v safariju.. Premalo ram-a.. Jaz ga bom kupil, zaradi boljsega procesorja, rama, grafike in zato ker je tanjsi.
|
|||||
@gpc17.. točno tak! jaz tudi tak razmišljam...
|
|||||
Slaba tole glede RAMa, že 512 MB je bore malo, če pa niti to ni, pa je to po mojem mnenju naravnost sramota za leto 2011.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
jap.. se sttrinjam ampak boj to izpodbijali z hitrejšim procesorjem ...
malo prej bral glih na ipad-u CCN app kjer so pisali za nek samsugov tab? da naj bi imel že 1 GB rama.. tako da to je res sramotno... mah meni se to zdi samo marketing... nekaj novega smo dodali in zmanjšali... tako da bo mir za 1 leto in potem.. next year... BOOOOM.... mybe še tanjši... 1 gb rama 128 gb diske retina display boljša kamera... in imaš spet novi izdelek... biznis iz biznis lp |
|||||
Od kje ta informacija.. |
|||||
Ja sej očitno ni uradno, ampak je le ugibanje. Malo čudno se je izrazil.
Drugače pa... Potrebno se je zavedati, da apple briljantira v tem, da naredi izdelek privlačnejši... In da je marketing na izjemni ravni. Tisti, ki imajo prvo generacijo, zagotovo ne potrebujejo nove... po moje |
|||||
1GB na androidu je ekvivalent 64MB na iOS-u. Ma še Apple rezerve. LP |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |