+1
Danes probal.. Ne gre skozi...
Edit: telefon 3gs, zadnji iOS
| MMS ne dela | |||||
+1
Danes probal.. Ne gre skozi... Edit: telefon 3gs, zadnji iOS |
|||||
Meni tudi ne dela danes. Iphone 4, ios 4.3 beta3
|
|||||
Danes so zgleda neki problemi...tudi meni na simobilu ne uspe poslati mmsa. Upam, da čimprej popravijo.
|
|||||
Ravnokar probal (iPhone 4, iOS 4.3 beta 3, Si.mobil) in je slo normalno skozi in tudi prejel sem ... Poslal sem eno manjso sliko in nato se eno slikano z iPhone na telefon... potem pa se eno na mail ... Vse je v redu prislo ...
![]() |
|||||
Tudi jaz sem pravkar poslal eno. Dela.
|
|||||
zdravo
Spoštovani,mene pa samo nekaj zanima.Imam tovarniško odklenjen iPhone 4 iz Švice.Imel sem uspešno nameščene nastavitve za mms in mi je delalo.Potem sem bil firbec in sem naredil jailbreake in si naložil swirly MMS.TUDI TO MI JE POTEM DELALO.Sedaj sem naredil restore ker nočem jailbreake in si naložil mms nastavitve in nastavitve za internet.Sedaj mi pa sploh noče dati ikone pri sporočilu za mms,niti ne morem pošiljati.Zakaj je to?lp |
|||||
Jst res ne razumem zakaj JE TREBA prčkati s takimi neumnostmi??!!
Za kazen sledi RESTORE _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Si resetiral? Imas prave nastavitve?
Imas vklopljen mms messaging pod messages? Ce nic od tega pa restore in set up as new phone! |
|||||
Tudi meni ne dela samemu sebi lahko pošljem drugemu ne, imam pa ne JB in odklenjen, sem na mobitelu, neštetokrat prebral in nastavil vse po navodilih in ne gre.
milans |
|||||
Imel sem napako, pa jo objavim, mogoče bo še komu pomagalo pravilno mora biti MMS - APN - INTERNET in ne mobitel ali mms.mobitel.si
Lp milans |
|||||
Da malo obudim temo.
Jaz, moja punca, mama in stric imamo iphone-e. Jaz imam 4s oni iphone 4. Stric ima mobitel za operaterja, mi trije pa simobil. Na iphone 4 ne gre posiljat mms-ov, z mojim gre. Na vseh je ios 5, vsi originalno odklenjeni nic jailbreakov. Ideje? Prosim za pomoc. |
|||||
Kaj imaš pod nastavitve pri mobitelu ? Pri tistih s simobilom bi moralo delovati če imajo vklopljen cellular data. Če pa nimajo potem ne bo delalo..
Pri mobitelu morajo biti pa še pravilne nastavitve za mms vpisane.. Najdeš jih pod iPhone navodila na jabuk.si |
|||||
Celular data je vklopljen
|
|||||
pa imaš nastavitve pravilno vpisane?? _________________ |
|||||
na maminem iphone-u sem šel skozi nastavitve in je nekak začelo funkcionirat.
na iphone-u ko je na mobitelu pa je neka čudna - poslovenjena verzija iOS 5.0.1 kjer sploh ni nekih nastavitev kot pr meni. pri meni recimo sploh nimam kam vpisovat nastavitev za mms, pri njemu pa. Zdaj sem vpisal mobitelove nastavitve, preveril če je celular data na on - in je, ampak ne dela bom poizkusil na novo sistem naložit .. navaden brez nekih slovenskih fint in bomo vidli. na iPhone-u z iOS4 pa še vedno ne funkcionira. |
|||||
Ko vpišeš nastavitve naredi restart.
|
|||||
trije od štirih iphone-ov delajo ... četrtega ki je edini na mobitelu pa gremo danes popravit .. če bo šlo.
|
|||||
pravilne nastavitve za mms in ko jih vpišeš izklopi in ponovno vklopi iPhone…!! pa pokliči k operaterju za pravilne nastavitve in jih pravilno tudi vpiši… dvomim da je kaj s telefonom narobe… _________________ |
|||||
Enak problem je bil pri meni, ker sem vnesel stare nastavitve - delovale so pa le na nekaterih EDGE baznih postajah, na 3G-ju pa ne.
Stare nastavitve: MMS APN: mms.mobitel.si Username: mobitel Password: internet Prave (nove) mms nastavitve: MMS APN: internet Username: mobitel Password: internet S temi preverjeno deluje. Lp |
|||||
Res je.. Če bi brali v temi iPhone navodila, nastavitve operaterjev na jabuk.si bi vam vse delovalo
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |