Jap, ga je že mogoče dobiti po "neuradni" poti ..
| OS X Lion Dev preview | |||||
Jap, ga je že mogoče dobiti po "neuradni" poti ..
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Mogoče kdo ve koliko prostora je potrebno imeti za inštalacijo?
|
|||||
To je zasedenost mojega diska (particije) po clean nastavitvi. |
|||||
Potrebujes vsaj 10gb prostora za delovanje.
|
|||||
Kako je z version? Kaj si dejansk shranjuje? Če gledaš PSD al pa DOCX file, kaj oni si shrani samo verzijo od save do save al vmesne popravke, če ne potem ima vpogled v source build od ostalih datotek, ki niso apple izvora npr. v PSD če bi mu layer pobrisal bi on to vidu al samo ob save...
|
|||||
Kolikor jaz razumem "Version" mora to podpirati sam program, torej morajo developerji vkljuciti v svoj app. Za Adobe pa vemo kako so azurni
|
|||||
DP2 je zunaj...
|
|||||
Jop, obcutk mam da je velik manj buggy... sam se mi se vedno zdi izredno pocasn...
|
|||||
Pocasen? Meni dela hitreje kot SL... Je pa res da je se kr nekaj bugov, ki se med rednim delom opazijo. Bo se kar nekaj seed-ov preden bo ok.
|
|||||
ja, recimo virtualizacija
pa Skype je nehu delat... prej na preview je delu z majhnimi crashi... zdej pa sploh ne pa se kej bi se najdl. SL mi je delal velik hitrej. Bo potrebno pocakat na se kak preview... 3,4,5 |
|||||
Skype, DropBox... res ne delajo. :/
Mislim da bodo sedaj seedi hitreje prihajali... |
|||||
Nalagam upgrejd preview ..
Mam pa eno motečo zadevo: podčrtuje mi hudič besede! (v smislu narobe napisanih) in nikakor noče izklopiti .. ima še kdo bug? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
srcno upad da bo levckov TM podpiral network backup na non-epl periferijo.
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
ne vem kaj si hotel povedati z non-epl periferijo TM, ti podpirajo vse naprave, ki omogočajo afp (mrežni nas sistemi) _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
Tudi jaz nevem kaj si hotel povedat. Za mrezni TM ni pogoj time capsule. |
|||||
da bi lahko brez vecjih zagonetk backupal na doloceno particio/mapo na ms server 2008, ki je na lokalnem omrezju
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
zgleda dober OS X
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Sem ga namestil pa je scrollanje na trackpadu glih obratno? Se da to kako nastavit kot je bilo?
|
|||||
Deluje po principu kot da bi delal na iPad-u. Lahko pa v nastavitvas izklopis, a ti priporocam, da poskusim teden ali dva s tem... se ti bo zdelo dosti bolj naravno kot sedanji princip.
System preferences / Appearance... |
|||||
Bom se probal navaditi
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |