Jabuk
iPhone 3GS restore error 14 in 21
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 28.02.2011 17:25:18
iPhone 3GS restore error 14 in 21
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam iPhone 3GS z OS 4.1., je odklenjen z 6.15.00 basebandom. Želel sem narediti restore, ker sem imel težave z iPod aplikacijo.

Tako da sem si pobral iOS 4.1. nemodificiran in "custom" aktiviran. In sem sledil postopkom ter uporabil redsn0w, pridel v DFU mode in nato z iTunes želel opraviti restore z aktiviranim custom iOS seveda.

Ko se je pričel restore, je potekalo vse normalno dokler ni v iTunes napisalo "Restoring iPhone" in se ustavilo pri 15% recimo. Tam je stalo par ur... Potem sem ga izklopil in ponovil postopek.

Sedaj mi pri restoru iTunes javi napako 14 ali pa 21.

PROSIM POMAGAJETE! Sad
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 28.02.2011 18:57:47
Probaj tako:

Tukaj dobiš custom firmware (priporočam kar 4.2.1):
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=165148#165148

Tukaj dobiš sn0wbreeze (z jim daj tel v DFU):
http://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow

Ko ti SB javi, da si uspešno v DFU ga zapri, odpri itunes, klikni in drži shift in hkrati klikni na "retore", izbereš custom firmware...
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 28.02.2011 21:57:29
Najprej hvala za odgovor lakai

Ko opravim z IPSW v sn0wbreeze in pridem do koraka, kjer moram iPhone ugasniti. iPhone je v recovery načinu in ko ga ugasnem se ponovno prižge in pojavi iTunes ikona, ko je priklopljen na USB. Nekje se bral da TinyUmbrella pomaga, a se zgodi isto. Ko pritinisem "exit recovery" se ugasne in čez par sekund prižge, ravno toliko da ne morem začeti z DFU postopkom.

Obstaja rešitev za to?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 05.03.2011 11:07:15
Brskal sem po ostalih forumih, kjer se uporabnikom pojavlja enaka napaka. Noben ni imel konkretne rešitve, so pa omenjali restore na drugem računalniku. To naj bi pomagalo.

In potem sem res, poskusil restore prijateljevem laptopu. Delovalo je brez problemov.

iPhone sem spravil v DFU z iREB-r3 in nato v iTunes naložil 4.2.1. custom firmware.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani