What do you think?
| iHome - fake ali ne? | ||||||||
|
||||||||
|
fake... sicer pa se je nekdo zelo potrudil =)
|
|||||||
Absolutno fake! Eni imajo preveč časa
|
||||||||
Wow. Verjetno je fake ja, ampak sem si jaz nekaj takega predstavljal kot mac za 500$. Design je dokaj Applov. Ne morem verjet, da je nekdo sel izdelovat to rec, ker ne gre za fotomontazo (video). Svasta.
|
||||||||
Kot ste ze trije pred mano ugotovili in se z vami strinjam, je zadeva fejkana
|
||||||||
Tudi jaz se strinjam, da je ponaredek, se pa ne strinjam, da bi Apple naredil tak dizajn. Sivi del je občutno predebel in nekako kvari izgled naprave. tudi postavitev vhodov in ventilatorskih rež se mi ne zdi preveč estetska. Izgleda kot iBook, ki bi moral precej shujati.
|
||||||||
Dasi je fejk, je dober.
|
||||||||
hmmm meni tole bolj slici se na eno skatlo ??!! mogoce je prava stvar notr v skatl
lp avi |
||||||||
To pišem za Malusa, avtorja <a href="http://www.jabuk.net/index.php?main=clanki&action=beri&id=16" &rt;članka Ugandska jabolka</a&rt;, saj je, kot si lahko predstavljate v Ugandi včasih nekoliko zamudno priti do internetne povezave.
Problem pa je sledeč: iBook G3 500 neprestano pada v sleep mode. Zadeva se dogaja predvsem zaradi premikanja ekrana. Le, če je ekran venomer v enaki poziciji, ki mu ustreza ne pada v spanje. Problem je bil začasno rešen s kemičnim svinčnikom, vendar je to zelo začasna rešitev, ki onemogoča mobilnost. Je imel kdo že kdaj podoben problem in ali kdo pozna rešitev, ki bi preprečila iBooku, da pade v spanje? |
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |