| Jest je napisal/a: |
|
So glede tegale kaj odgovorili iz Kanala A? |
Ne, nič niso odgovorili.
| BORDERLINX - DHL - NE NAROČAJTE | |||||
Ne, nič niso odgovorili. |
|||||
Ce je se kdo, kateremu so pri DHLu ali Borderlinxu izgubili paket, naj se mi prosim javi preko zasebnega sporocila ali na mail. Tisti, kateri ste to ze napisali v tej temi, ste ze dobili ZS s prosnjo (iphone4fan, nevidni, darklord, deni1204, zabca)...
|
|||||
ironicno tok ste se prtozval prek brum brum zdej vas je pa vec takih k ste brez denarja ostal od borderlinxa... pa nism na strani bruma ker on je itak poglavje zase
in vem da ni dobr pamet solit sam mogoce lexija za naprej da se sezmer najbol splaca lepo osebno zapelat nekam pa pac dat mal vec denarja.. ce pa res tok hocte prsparat pol pa kupte 200eu cenej androida pa bo ane.. |
|||||
Osebno se zapeljat do UK? Malo drago bi bilo. Takrat, ko smo naročali, druge opcije ni bilo. Še sedaj je zelo težko dobiti iPhone nekje blizu Slovenije (razen preko oglasov)... V Italiji je še vedno očitno kar problem... do Muenchna, Milana ali Zuericha pa je kar dalec
|
|||||
Na Avstrijskem apple.at so prišli iphoni 4 v ponubo za 629 eur. Pomoje da so brez vezave.
|
|||||
To je ze nekje od zacetka januarja... so pa samo v online Store-u... in lahko narocis samo na avstrijski naslov ...
|
|||||
Treba bi blo probati "izanglije".
|
|||||
Se da kako dobiti IMEI stevilko telefona, ce je bil ukraden pri DHL-u?
|
|||||
mislim da ne bo mogoče, razen če bi izrecno na appe poslal zahtevek oz. tam ko si naročil iphone. Jaz sem ostal pač praznih rok _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
pokličeš na Apple in poveš serijsko, oni ti povedo IMEI. lp |
|||||
Borderlinx mi je danes vrnil denar. Do centa.
|
|||||
odlično jaz še čakam da se to zgodi...... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
lepo je to slišat. |
|||||
Odlično... upam, da vsi dobijo dnar nazaj, katerim se je zgodila ta neljuba zadeva
_________________ It was love at first touch! |
|||||
Tisti, ki so doplacali Safetylinx zavarovanje, bodo dobili.. za ostale pa bo verjetno malo problematicno ... |
|||||
Aha...sem mislo, da tudi ostali dobivajo povrnjeno...jah šment
_________________ It was love at first touch! |
|||||
Ce se bodo drzali lastnih pogojev, naj bi dobili povrnjenih znesek do 100 U$D ... |
|||||
Saj gre v njihovo škodo, ko bodo zgubili nekaj tisoč strank. Bolje da povrnejo škodo vsem pa poiščejo lopove med svojimi vrstami!
|
|||||
Tist, ki ne bo dobil od Borderlinxa, naj zahteva odškodnino od DHL-a.
|
|||||
Ah, moja je tudi tako koncala
8278264912 telefon aktiviran od 1.marca. Glih danes sem poslal borderlinxu vse od racuna do tistega obrazca. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |