popravek, se zmeri je
| Logotipi in call forwarding na iOS 4.x in višji | |||||
jest tud na mobitelu nimam vec call forwarding! a je to mozno?
popravek, se zmeri je |
|||||
Meni se je na 4.2.1 danes spet pojavil... kar naenkrat.
|
|||||
3G, iOS 4.2.1 jailbreak pa nič ne prime, škoda upam da bo čimprej...
Lp |
|||||
Jaz res ne razumem, zakaj se ta presneti "call forwarding active" enkrat ne umakne za vedno! Nekaj časa je bilo v redu, potem pa se je zadnjič spet pojavil. Zadeva je zelo moteča, saj ravno ko želiš prekiniti vezo, se pojavi nadležno sporočilo. Po mojem bo treba operaterja za ušesa potegniti! |
|||||
Anzi call forwarding lahko izklopiš tudi tako da izklopiš tajnico in obvestila o zgrešenih klicih.
LP |
|||||
Operaterji tukaj nimajo ravno kakšnih možnosti sami kaj narediti. Morali bi pri Applu zaprositi za izdelavo IPCC-jev (ali pa nekako na omrežju izklopiti signalizacijo za preusmeritve, kot je to naredil simobil? ampak to se mi ne zdi najboljsa resitev).
|
|||||
"Morali bi pri Applu zaprositi za izdelavo IPCC-jev "
Ja to pa vemo da se ne bo zgodilo pol lahkko samo še rečem keep on the good work" LP |
|||||
Mislim, da je Simobil to celo enkrat poskušal... pa jim zgleda ni uspelo.
|
|||||
a mi lahko nekdo zaupa, kako se naloži razne aplikacije in pa tale patch na jailbreakan iphone 4?
|
|||||
we don't support Pirates
|
|||||
+1 |
|||||
ok,pa nič, hvala[/b]
|
|||||
mikrohard hvala za prispevek
deluje bp na 4.1 tudi call forwarding mi ne kaze vec |
|||||
V čem pa je razlika za iPad-e 3G da ne dela, sem preizkusil s tem vodičem in se nič ne spremeni, mi lahko kdo prosim pomaga?!?
|
|||||
Mogoče čisto off topic samo meni se je ta call forwarding pojavil po restoru, onesposobil sem ga s temi kodami
To deactivate “Call forward if busy”, simply dial #67# and tap “Call” To deactivate “Call forward if busy”, simply dial #61# and tap “Call” To deactivate “Call forward if busy”, simply dial #62# and tap “Call” Telefon ni JB, tovarniško odklenjen. Lp milans |
|||||
S tem si si izklopil preusmeritev na tajnico (če si jo uporabljal). Ampak to ti nič ne pomaga, če imaš vklopljeno storitev "SMS zgrešeni klici".
|
|||||
Vklopljen sem imel predal, sedaj se mi ne kaže več, kdaj pa se kaže in da je moteče ta call forwarding.
milans |
|||||
|
|||||
Pozdrav, mam eno vprasanje, men ko poskusam instalerat ta patch za 4.0.1. mi v terminalu napise nek error, in patch se mi sploh noce instalerat, mogoče kdo ve kaj bi lahko to blo, ali je mozno da bi bilo krivo to da sem najprej kopiral logotipe v mapo unknown bundle?
evo se link do slike: https://picasaweb.google.com/xperia.mihabergant/WinSCP?authkey=Gv1sRgCMKVq5KMnsj_QQ#5589808451012385282 lp hvala za odgovore |
|||||
Napako ti je javilo, ker imaš že patchan commcenter (verjetno zaradi odklepa?).
Probaj s tistim patchom, ki je za vse firmware verzije. Če tudi tisti ne prime, boš pač brez tega... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 42, 43, 44 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |