iPhone 3G nima shranjenih SHSH-jev | |||||
Imam en problem in sicer prijateljica ima iPhona 3G, na katerega bi si rada naložila iOS4 a sama ne zna, tako da sem se ji jaz ponudil. Do sedaj sem naložil sistem na dva iPhona, a sta oba imela shranjene SHSH-je, pri temu pa v Cydiji nč ne piše. A še lahko kje drugje pogledam oz kako naredim v tem primeru? Drugače se gre pa za hrvaški iPhone tako da ga nebi rad zaklenil. Naložil bi iOS 4.0.1 ker ne vem kako je s novejšimi verzijami. Do katere verzije je zaenkrat možen odklep in pa jailbreak? Hvala za odgovore, Lp Ice |
|||||
![]() |
|||||
Jailbreak je možen že na najnovejši verziji iOS-a, torej 4.2.1. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Iz te strani ( http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=165148#165148 ) samo potegni dol custom firmware (če nimaš t-mobile sim, potegni že aktiviranega), potem pa uporabi sn0wbreeze (win) ali pwnagetool (mac) in daj telefon v DFU (daš samo v DFu, ostale funkcije ti ne koristijo oz. jih ne potrebuješ v tej fazi...), nato pa samo restoraj (iTunes -> shit+restore win) na tisti custom firmware keterega si prej downloadal... telefon bo že jailbreakan, tebi pa preostane le še to, da prek cydie namestiš ultrasn0w (odklep). |
|||||
![]() |
|||||
Shranjenih nima ker jih ni dala da se shranjujejo. |
|||||
![]() |
|||||
Bi lahko dobil mogoče kak link do aktiviranega 3.1.3. prosim? Oz. error 1600 mi javi...a je možno it kako nazaj na prejšnjo verzijo? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |