kako onesposobiti povezavo do interneta na iPhone 3G | |||||
ko pa sem potem šel s safarijem na net mi je kljub data roamnig na off naložil spletno stran ker sem zasledil da bi se dalo to ustavit tudi tako da spremeniš callular data network podatke, sem k username-u in geslu dodal 123abc, pa mi je safari še vedno lahko naložil stran potem sem cellular data network nastavitve resetiral tak oda so se izbrisale in kljub temu ni bilo spremembe, še vedno sem šel lahko na net. vmes sem telefon tudi parkrat ugasnil in prižgal, pa sim artico ven vzel, pa nič. OS imam pa 3.1.3 tko da zdej nevem kaj bi še lahko naredil... zakaj ne deluje on/off gumb za cellular data |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Lepše piši.
1. 2. Data roaming (kot ti ze beseda pove) deluje za tujino!! 3. Pri simobilu imas lahko napacne ali prazne podatke pa internet se vedno dela! 4. Posodobi na 4.2.1 z custom firmwarom, ki ga najdes na forumu. Na ios 4.x lahko izklopis cellular data. |
|||||
![]() |
|||||
Potem še tole: Simobil je nastavil svoje podatkovne storitve tako, da delujejo tudi z napačnimi nastavitvami. Zato ti tudi to ne prime. In še za konec: Apple je izklop podatkov omogočil šele v iOS4.x. Če želiš to funkcijo uporabljati, moraš nadgraditi sistem. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
a je kaksna varjanta da izklopis samo Internet, MMS pa pustis? na 4ki. ker ko mam izkloplen Cellular Data ne dobim nobenega MMSa tut ko vklopim nazaj... ce ga mam pa vklopljenga mi pa pozre vsaj 5mb na noc. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
To lahko se vedno, samo ne na simobilu... Da ti poje 5mb si pa sam kriv.. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() no js sm na simobilu. zaradi genialnega idiot proofinga ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ne vem kaj ima to veze z zapiranjem aplikacij, saj le-te naj ne bi kar tako nekaj snemale iz interneta. Da ti na noc pozre po 5Mb, je skoraj ziher kriv kak push mail ali fetch na X minut ali kaj takega. Probaj to izklopit. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |