Nova verzija pwnagetoola & snowbreeza za 4.2.1 | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Imam 3gs-ja zaklenjenega. Sedaj imam 4.0.2 (bb 05.13.04). Se mi splača nadgradit na 4.2.1,ohranit bb in ga potem še enkrat odklenit? Mi bo kaj bolje deloval? Je veliko spremenb iz 4.0.2 na 4.2.1? Hvala. LP |
|||||
![]() |
|||||
Če ti ti dve funkciji tako veliko pomenita, si ga naloži, drugače pa ne vidim potrebe. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
LP Simon |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Seveda naloži! Dosti boljše (tekoče, hitrejše) delovanje kot na 4.0.2... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
iPhone 3GS-a (baseband 05.13.04) na iOS4.2.1 Custom firmware ...Restore sem izvajal na Windows 7 (x64)...
Nadgraditev Za postopek rabite naslednje stvari: - redsn0w 0.9.6b4 , ki že podpira iOS4.2.1 Download -nemodificiran iOS4.2.1 (iPhone3GS) Download (na strani izberete 4.2.1 (3GS): iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw ) -modificiran iOS4.2.1 - AKTIVIRAN - Ni potrebne aktivacije z original SIM (iPhone3GS) Download - in seveda iTunes (v.10.x) 1. Zaženemo redsn0w 0.9.6b4, kliknemo na "Browse" in izberemo nemodificiran iOS4.2.1 (iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw) 2. Nato izberemo "Just enter pwned DFU mode right now", vse drugo naj ne bo izkljukano! 3. pri naslednjem koraku kliknemo "Next" 4. iPhone postavimo v "DFU mode", tako kot nas vodi postopek (3 sekunde držimo vklop/izklop tipko-->po 3 sekundah začnemo držat zraven vklop/izklop tipke še "home tipko", ki ju držimo 10 sekund --> in po 10 sekundah sputimo vklop/izklop tipko in še držimo samo "home tipko" prb 25 sekund. 5. Nato nam redsn0w sporoči da se je telefon uspešno postavil v DFU mode in lahko začnemo z Restorom 6. Odpremo iTunes in pritisnemo SHIFT+Restore, nato izberemo Custom Activated iOS4.2.1 (iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Custom_ACTIVATED.ipsw) . 7. iOS se uspešno namesti in se kar sam aktivira (ne rabimo sim kartice operaterja na katerega je zaklenjen!) 8. preko iPhona vzpostavimo WIFI povezavo in se nato pomaknemo na Cydio, ki jo imamo že nameščeno na iPhonu. 9. za odklep telefona je potrebno le namestit ultrasn0w s Cydie in ponovno zagnat telefon ! Če pri Restoru dobimo napako (Error 1600), potem to pomeni da iPhona nismo pravilno spravili v DFU mode! In tako je iPhone pripravljen za uporabo ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Mene samo zanima, kje v vsej tej tvoji zgodbi je pwnagetool. A ni to pogoj da ti bb ostane? Hvala LP |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Tole še ne vem dobro... LP |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |