Ali je kakšna možnost skalibrirati GPS, saj mi navigon ter maps kažeta lokacijo kakšnih 500 metrov proč od dejanske lokacije.
LP
| Kalibracija GPS | ||||||||
Ali je kakšna možnost skalibrirati GPS, saj mi navigon ter maps kažeta lokacijo kakšnih 500 metrov proč od dejanske lokacije.
LP |
||||||||
Vprašanje če ga maš sploh vklopljenega najverjetneje ti kaže current location od providerja, ker tak pogrešek je prevelik tudi za Iphone.
|
||||||||
Malo se razpiši! Model iPhone, software, baseband, jailbreak, odklep?
|
||||||||
|
Ce imas un pravokotnik na vrhu ekrana, kjer pise gps accuracy rdece barve, potem ne najde satelitov. To se zgodi tudi v primeru, ce imas vklopljen airplane mode.
|
|||||||
Hvala, vse ok. Ko sem prišel ven je bilo vse ok, kot kaže mi ni našel satelita.
LP |
||||||||
jaz mam pa čist enako težavo na 3g italianski JB...pa mi tud na prostem pokaže rdečo - ni satelitov...
v Maps me najde samo kot je blo že prej omenjeno ene 500m zračne linije stran - enako tudi na google earth... Se da kako to odpravit? včeri sem ga restoral in še enkrat JB pa ni nič bolše LP, |
||||||||
Clean restore, set up as new device, pa probaj če dela, če ne, je velika verjetnost, da ja zdrav za servis
|
||||||||
OK, probam še to potem zvečer pa poročam
|
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |