živjo,
ko sem priklopil iphone na drug računalnik (prvi izdahnil) sem na novo sinhroniziral iphone z itunes. pri tem se mi je izgubil ves adresar v iphone-u. ali obstaja kaksna možnost ga dobiti nazaj???
hvala za pomoč
| posodobitev | |||
živjo,
ko sem priklopil iphone na drug računalnik (prvi izdahnil) sem na novo sinhroniziral iphone z itunes. pri tem se mi je izgubil ves adresar v iphone-u. ali obstaja kaksna možnost ga dobiti nazaj??? hvala za pomoč |
|||
Žal zdaj več ne, namreč zamenjal si ga s tistim iz kompa (ki pa je očitno bil prazen).
|
|||
super ....
upam, da bom potem sploh nekako prišel do svojih nekaj sto kontaktov ... pravo sranje. ziher ni pomoči? |
|||
... in če dam restore izgubim še vse ostalo a ne? in številk ne bo nazaj?
|
|||
Probaj usposobiti drug računalnik. Če je disk še zdrav in je backup telefona narejen, so tudi številke notri.
|
|||
disk je že ok, sam je matična plošča fuč ... bom vprašal serviserja če lahko kaj naredi, bo pa vsak namig dobrodošel
|
|||
Potem si pa priklopi disk na trenuten računalnik in skopiraj celoten iTunes Library (vključno z backupi) na novega.
|
|||
hvala za info ...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |