3GS: GPS in Wi-Fi nedelujoca | |||
Imel sem 4.0.1, jailbreak. GPS je umiral pocasi: je dobil signal, pa ga izgubil za kako uro (vse seveda zunaj na prostem) in spet dobil in tako nekaj dni na razlicnih lokacijah, dokler se ni povezal vec (Maps, Navigon, Google Earth, ...) Wi-Fi je umrl kar naenkrat - kljub temu, da kao isce za Wi-Fi (tista urca se zavrti za kako sekundo, dve) pa omrezja ne najde (ja ja, stojim meter od routerja. Ja router je ok, tale msg bom poslal cezenj. Ne najde tudi javnih Wi-Fijev). Troubleshooting: -ugasnil/prigzal: nic -resetiral (power + home): nic -resetiral networl settings: nic Danes sem ga upgradal iz 4.0.1 na 4.1 - se pred JB sem poskusil Wi-Fi in GPS a nista delovala. Sedaj sem ze naredil JB, seveda ni nic boljse... Ceprav je verjetno HW (si GPS in Wi-Fi delita mogoce anteno?) - je se kaj, kar bi poskusil? BTW, je za iPhone kaksen HW diagnostic SW? LP. |
|||
![]() |
|||
Prinesi k nam pa porihtamo. lp, mobi-com |
|||
![]() |
|||
Sem se opogumil in odprl iPhone, sledil sem temle navodilom do koraka 4 (vec mi ni bilo treba): http://www.rapidrepair.com/guides/iphone3g/iphone3grepairguide.html Pogledam prikljucek antene na glavno plosco (zgoraj levo, tik zraven prikljucka za slusalke) in se je takoj videlo, da je snet. Samo pritisnem v utor (okrogle oblike) in se lepo slisi klik, da je sedlo nazaj (sicer je vse miniaturno, tolko pa spet ne, da ne bi slo z prsti lepo). Ob postopku sem bil storast in spotoma snel se mislim da kontakte za display (ribon 1 iz zgornje slike 5), vendar sem tudi tisto lepo spravil skupaj. Prizgem, voila: dela! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |