pride v dfu
ali bo moral posebaj dat v DFU in potem v iTunes-u shift+restore
ker jaz sem direktno breko snowbreeza delal pa se ustavi na eni čisto začetni točki in ne gre več dalje
| Nova verzija pwnagetoola & snowbreeza za 4.2.1 | |||
pride v dfu
ali bo moral posebaj dat v DFU in potem v iTunes-u shift+restore ker jaz sem direktno breko snowbreeza delal pa se ustavi na eni čisto začetni točki in ne gre več dalje |
|||
Ne razumem te... ko ga daš v DFU zapreš program in odpreš iTunes in restoraš z custom firmware-om..
![]() |
|||
bom poizkusil
spporočim rezultate |
|||
Ja mora pa se ti odpreti "popup" in ti javiti, da si uspešno dal v DFU
|
|||
kje pa treba dol vzet ipsw (iPhone 3GS)??? da ga pol s snowbreeze priredimo...
Ker jaz sem z iclarified vzel dol ipsw pa ko ga dam v sn0wbreeze mi napiše "not a valid ipsw" |
|||
Katero verzijo ipsw-ja pa si potegnil dol?
|
|||
4.2.1 --> iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw
|
|||
Imaš pravo verzijo sn0wbeeza? Mora biti 2.2.... (pwnagetool pa 4.2)
Nazadnje urejal/a lakai Čet 17. Feb 2011 18:24; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
Da, samo zadnja verzija podpira 4.2.1.
|
|||
ja sam sn0wbreeze imam 2.2, in ta bi naj podpiral 4.2.1, ne?
|
|||
GA podpira...
http://appldnld.apple.com/iPhone 4/061-9895.20101122.Cdew2/iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw Tole rabiš in sn0wbreeze in mora sprejet. |
|||
Ja, torej ko odpreš Sn0wBreeze in določiš ipsw ti pokaže, da ni pravilen.
Iz katere spletne strani pa si ga dobil? Priporočam ti, da si nadaljne (če si že tega nisi) prenašaš od tukaj: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/, kjer imajo orginal ipsw-je. |
|||
Tut na iclarified so original.. Je lakai nalimal link pa lahko vidis iz kje so.
|
|||
Ja vem, a vprašanje je, če si je sploh potegnil original..
|
|||
iClarified je izjemno zanesljiv in drufje jaz sploh ne bi jemal .ipsw-jev
@aleksy Sploh ni drugih ko orginal... @gpc17 Še 1x tnx! Nazadnje urejal/a lakai Čet 17. Feb 2011 18:36; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
Za?
|
|||
Z "neoriginalnimi" firmwari sem mislil na tiste, narejene z Sn0wBreezom, torej custom firmware.
|
|||
@gpc17 Laufa
@aleksy Ja sej ni drugih kot org. gor... tako da niti ne more custom dolpotegnit... |
|||
sam še vedno negre
|
|||
Mislim, da bo itak @gpc17 ponovno vse naložil. Če rabiš nujno lahko tudi jaz.
4.2.1 - 3gs aktiviran ali ne? |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |