Mene pa zanima...imate push na ON ali OFF?
| Iphone 4 slaba baterija | |||||||
Mene pa zanima...imate push na ON ali OFF?
|
|||||||
Jaz mam na OFF pa mam fetch na 30min.
|
|||||||
Hvala |
|||||||
jaz imam push notifications na ON in push mail na ON.
|
|||||||
Sussi, imaš mogoče občutek, da ti kaj prej sprazni telefon ko maš na ON?
|
|||||||
sploh ne. imam že od začtka tako pa mi zdrži 2 dni za silo, čeprav vsak večer filam
|
|||||||
meni pri 6 ur uporabe zdrzi tam 2 dni! in se i zdi to cisto normalno! sedaj pa imam uporabe 11 ur in 20 min v 23 urah in imam se 36 %. normalno, mar ne?
|
|||||||
Meni osebno baterija drži veliko dlje kot pri prejšnjem 3GS. Tudi tri dni, pa dosti igram igre, pogovori, navigacija, sporočila, velik sm na safariju, push mam vključen. Res pa je, da dokaj pogosto telefon čisto izpraznim, da se telefon sam ugasne in ga potem čez noč filam. Tako, da z moje strani sem z baterijo zelo zadovoljen.
Zadnjič sem bil zelo presenečen, ker se mi je v službi baterija čisto izpraznila, po cca pol ure, ko sem se spomnil da imam v telefonu shranjena navodila za neko nujno delo, mi je po začetni paniki, kje bom dobil polnilec, uspelo telefon prižgati(!) in je deloval še 3 ure(!), vmes pa sem opravil še dva klica. Tako da moje izkušnje z baterijo so zelo dobre. |
|||||||
usah: 1h 22m
standby 4h23m brightness srednje 3G izklopljen wifi vklopljen. push izklopljeni vsi. 88% a je to normalno? al mam enak sindrom kot vsi ki so saltali iz navadnega telefona na iPhone? |
|||||||
porabu si cca. 1/10 baterije v 1 uri. torej 10 x 1h = 10h, kar ni slabo al kaj?
|
|||||||
1,5h uporabe telefona za 12% baterije? nisi s tem zadovoljen? vzami kdaj v roke kakega HTCja, te bo se kap ruknla
sicer pa je tut odvisno kaj pocnes te 1,5h, gledanje na spletu ali video porabi manj kot kaksna igra.. |
|||||||
hehe, stair dismount...
sej samo preverjam sem opazil da je marsikdo se cudil nad baterijo ce je imel prej navaden telefon |
|||||||
no ja, jaz se čudim bateriji moje motorole. 2 dni ne primem telefona in je baterija prazna, če greš pa na -10C je pa prazna v 1 uri. iphone je bil prfekten.
|
|||||||
bom zlorabu to temo, moj iphone se v zadnjih dneh zelo hitro prazni, kljub temu, da nisem zamenjal nobene nastavitve in dodal nobene aplikacije recimo vceraj zvecer je imel se 82% baterije, zjutraj samo se 9%, danes zvecer 42% in je ponoci crknil... preventivno sem zaprl vse programe v multitaskingu in ni spremembe... prej ni nikoli porabil vec kot 1-3% na noc z vsemi programi v multitaskingu, celo skype je vedno bil vklopljen...
edina razlika je da sem na dopustu in imam s sabo samo polnilec za ipad tako da polnim z njim... ampak verjetno to ni to, ne? kaksen nasvet? |
|||||||
Si ga mogoče Jailbreakal?
|
|||||||
ne. tovarnisko odklenjen in nejailbreakan.
|
|||||||
Hmmm potem je čudno, ker jaz osebno imam facebook, igmail, exchange, twitter na push ON, pa ga čez noč ne izklapljam in mi nekje 2-3% čez noč pokuri. Probaj eno noč vse App-e ročno ugasnit. Če ti mogoče keri od App-ov kuri baterijo.
|
|||||||
to sem naredu... ne pomaga...
|
|||||||
Kako ročno ugasneš aplikacije? Se ne zaprejo same, ko greš (recimo) ven iz igre?
lp |
|||||||
dvakrat pritisni home button, potem pa drzi na aplikacijo in se ti krizec pokaze! pa jih vse ugasnes!
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |