Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
xop32.exe na MBP - prosim pomagajte!!!
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 12.02.2011 13:48:32
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ploki je napisal/a:
kk se ti lahk v osx razmnozujejo executabli ki jih sploh ne mors laufat Surprised

ej ne vem... pač vsakič jih je blo več. in ko sem zbrisal folder "Quarantine" - vse šlo!

evo mam pa nov problem, verjetno je nanjga tut kdo od vas naletu:
na ključku mam 2 folderja
1. "winamp_cache_0001", kjer se nahajata dva fileta in sicer "ehthumbs.exe" in "Desktop.ini"
2. "RECYCLER",kjer je mapa "S-1-5-21-1482476501-1644491937-682003330-1013"
Moti me to, da teh dveh folderjev ne morem zbrisat. nikakor. vendo pokaže, da jih vrže v koš, koš je prazen, folderji pa še vedno na ključku. Najbolj me moti tist .exe pendeho, ki vztraja na ključku in se naserje na vsak flash, ki ga vtaknem v usb (WD zunanji disk, iphone)

Evo vprašanje: kako zaboga se ga znebit, ne da bi zadevo formatiral? Ali obstaja kakšen "ultimate eraser tool", ki bi to naredil... al kaj nej nardim.

upam da mi bo kdo znal pomagat.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Modrej
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 12.02.2011 17:10:29
Kot kaže imaš na ključu še vedno "virus/trojanca". Na Win PC-ju zaženi antivirus in naj ti pregleda ključ in počisti. Smo imeli v službi isto težavo: nekdo je preko USB ključa prinesel trojanca in se je kmalu okužilo nekaj PC-jev (seveda antivirusni program, ki je bil nameščen ni tega zaznal). Ko smo dali na PC drug antivirusni, smo rešili problem (meni se seveda sistem ni okužil, ker imam Mac).
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 12.02.2011 17:24:43
na win mašinah je najboljše izklopit samodejno predvajanje , to je tisto ko te vpraša kaj narediti z USB ključkom ( predvajaj, poglej kot mapo itd.. ) obstaja tud en program prav samo za usb ključek kot antivirus
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 12.02.2011 20:46:19
ce imas "skrite fajle" vklopljenje lahko na OSX na roke pobrises, ker so vecinoma autorun.ini te virusi in se en folder z executablom.
ker ubistvu, brez "autorun.ini" datoteke ga avtomatsko ne "predvaja" oz nicesar ne eksekjuta
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 12.02.2011 23:31:17
aha, zanimivo! vedno sem hotel pobrisati oba naenkrat in ni šlo.
najprej sem zbrisal .ini fajl, potem pa se je tudi .exe dalo znebit. Rolling Eyes
no tko. upam da bo komu kdaj tole prou pršlo. ubistbu sm kr bk da tkole kopliciram. Embarassed
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani