Zanima me, če bi moral na carini plačati davek, če bi mi polali telefon iz države, ki je v Evropski unijo? Naprimer iz Grčije? Ali je za blago tudi kakšna meja koliko je lahko blago največ vredno?
hvala in lp
| Iphone iz EU | |||
Zanima me, če bi moral na carini plačati davek, če bi mi polali telefon iz države, ki je v Evropski unijo? Naprimer iz Grčije? Ali je za blago tudi kakšna meja koliko je lahko blago največ vredno?
hvala in lp |
|||
EU pomeni prost pretok blaga in ljudi. Ni carine. Imajo pa podjetja politiko, kot naprimer Apple, da iz svojih trgovin blago ne pošiljajo kupcem v druge države (Recimo Apple store v Grčiji ne bo poslal v Slovenijo). Če to stori namesto tebe fizična oseba, ali kakšno drugo podjetje, pa je možno.
|
|||
Ja gre za fizično osebo, ki bi mi naj poslala iphone. Kupljen je pa bil v UK in je tovarniško odklenjen(Če je). Bom pa lahko povedal več ko dobim še serijsko oziroma bom vprašal gpc17, če bo hotel odgovoriti
lp |
|||
Hehe ni problema
Ubistvu lahko ugotovis samo da je iz UK. Pac po stevilki ane. Ampak tako na daljavo brez da ga restoras ne mores vedeti ali je ali ne. Ker iz uk je lahko iz apple stora ali kako omrezje O2 ipd.. Ce pa ima racun in se serijske ujemata potem ok.. |
|||
Hehe, če bo zaklenjen se lahko zmenimo
|
|||
Veš da 3GS
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |