Ne. Se ne da. Menda neka firma razvija neki emulator za to v stilu VPC, a ne poznam podrobnosti. Zagotovo pa ne bo razvil mac os x za x86 procesorje, ker potem bi po moje prodaja apple hardwara neznansko padla.
Ne. Se ne da. Menda neka firma razvija neki emulator za to v stilu VPC, a ne poznam podrobnosti. Zagotovo pa ne bo razvil mac os x za x86 procesorje, ker potem bi po moje prodaja apple hardwara neznansko padla.
Prodaja ne bi bistveno narastla... in obenem bi se pojavile teževe pri prepoznavanju strojne opreme, kar pomeni, da Mac OS X ne bi bil več to kar je. Obenem pa bi bil še padec prodaje njihove strojne opreme.
em.. ma kdo doma kaki OSx... al pa che kdo we ki bi se ga dalo dobit.. na emuli sem sicer potegno dol 4X rar.e OSx 10.3 Phantera sao nere odpret.. rajishi bi mel na cdjih al pa bin fajl tega pa nisem našel na emuli.. bi še kje drugje lahko dobil.. al pa che bi mi kdo prepeko pa se nekak zmenima.. =)
Ni mi jasno. Imel sem obcutek da imas Mac-a. Potem si moral dobiti OS X zraven. Sicer pa moras vedeti, da OS X tece samo na powerPC procesorjih. Da ne bom svinjal po forumu z nelegalnimi recmi, ti povem samo prisepnem (Torrent, Limeware...)