Navodila se nahajajo tukaj >> KLIK
| IPhone 1.1.2 OTB update na 1.1.3??? | |||||
Kot v enem postu obljubljeno, sem naredil navodila za nadgradnjo na 1.1.3 in kaj je potrebno vse narediti za vecje zadovoljstvo pri uporabiiPhona
Navodila se nahajajo tukaj >> KLIK |
|||||
HA zdej pa dela in celo kliče caprou nima naloženga iWoel-da???, kar je mal čudno samo....
A ma slučajno še kdo kakšno idejo kako naj zdej svoje kontakte nazaj v imenik spravem, ker ta iSim je za "siromake", jst mam okol 100+ ludi na kartici. |
|||||
Na 1.1.3 ne rabis iWorlda...
Za prenesti kontakte iz SIM kartice pa uporabi program SIMPort ... |
|||||
Hvala
Še eno vprašanje kje se dobi SIMPort ga nimam v instalerju. |
|||||
Dodaj si BigBoss source ... najprej iz Sources izberes Community Sources, ce jih se nimas, nato po refreshu gres se enkrat v oddelek Sources in dodas se BigBoss Beta/Experimental... in potem ko se spet refresha, gres se enkrat v SOurces in dodas se BigBoss Community Sources ... |
|||||
V instalerju grem pod Sources pol mam pa tri pod poglavja in kako potem dodam???
Mislem kje dobim iternetni naslov za Boss. |
|||||
Gres pod Install in nato poisces Sources !!! |
|||||
Sorry se nisva razumela.
|
|||||
Saj ni panike... vazno, da si nasel...
|
|||||
Gre kdo čez lužo v kratkem? Kupil bi 2 iPhona 8GB
|
|||||
Imam se eno vprasanje v 1.1.3 verIji mi nedeluje customize aplikacija oz se mi ob zagonu nazaj zapre. A je treba dat kaksen popravek gor tko kot za summerbord?
In kako je pa z +386 se da to tko popravt kot pri 1.1.2 s popravkom programa al obstaja kaksen drug poprauk? |
|||||
Jaz sem si naložil 1.1.3 verzijo in ZiPhone pa zadeva laufa perfektno!
TurboSIM pa ne rabim več! Hvala! |
|||||
mam pa en problem!
Z strani mobile.si sem potegnil dol http://www2.mobile.si/Popravki-iphone-1.1.3.zip Pa ZIPA ne morem unzipat v windowsih. Mi javlja napake! Sem že probal na več računalnikih! Pomagajte prosim! |
|||||
Že zrihtano!
Sem našo http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=32147#Post32147 Se opravičujem! Malo treba okrog poiskat pa je to to! |
|||||
Sem vceraj opazil v cem je problem... Sem imena folderjev poimenoval tako kot naj bi bili na iPhonu... pa na MACu ni bilo problematicno, ce ime foderja vsebuje "\" ... V Windowsih pa to ne gre... Bom popravil strukturo in popoldan uploadam novo datoteko... Je pa to isto kot je ze bilo v drugem postu... le da so vsi popravki v enem arhivu... |
|||||
Sedaj sem popravil zip arhiv in je link popravljen v vodicu...
|
|||||
Hvala!
Saj ni panike Lep pozdrav |
|||||
Ja pa še nekaj me zanima.
Term-vt100 mi ne dela! Ko ga zaženem vrže ven. Kaka ideja? |
|||||
Ja, očitno so komplikacije s CurierNewBld fontom. Lepo ga nadomesti (tistega iz predelanih fontov) z originalom s telefona, pa bo delalo.
|
|||||
V mojem zipu je to ze upsotevano... in CourierNewBoldostane tastari... Edino pri VT100 je treba instalirat se popravek ki se ga najde v Installerju (nek 1.1.3 Term UID fix ali nekaj podobnega) ... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |