Zanima me kam bi lahko nesel Iphon 3gs na servis v Sloveniji. Nagaja mi navigacijska tipka.
| servis za Iphone | |||||||
Zanima me kam bi lahko nesel Iphon 3gs na servis v Sloveniji. Nagaja mi navigacijska tipka.
|
|||||||
Če je še v garanciji nesi na:
http://www.epl.si/ http://www.pro-servis.si/ Če pa ni v garanciji pa prinesi k nam: servis mobi-com |
|||||||
bit com 040 410 643
|
|||||||
Samo za INFO: EPL je zaprt do četrtka
|
|||||||
Kam je boljše nest iphone na popravilo? EPL ali Pro servis?
S katerimi imate več oz. boljše izkušnje? Mene kar nekaj stvari moti in sem se odločila, da ga bom kar nesla nazaj. |
|||||||
Je čisto vseeno kam, ker ga ne popravljajo ampak ti dajo novega.
Jaz sem ga nesel na epl, ker mi je epl bližje. |
|||||||
če je še v garancija ga lahko neseš na enega o teh dveh servisov, če pa je telefonu že potekla garancija pa ga raje nesi na mobi-com oz. kontaktiraj uporabnika ocnop
|
|||||||
Je še v garanciji...problem pa je ker ne najdem računa...sem našla vse papirje ob BL-ja...nikjer pa ne najdem papirjev od Appla... jih lahko prosim za kopijo računa? Koliko časa se pa čaka na nov telefon?
|
|||||||
Mislim, da račun ni nujen, ker preverjajo po serijski.
|
|||||||
Ok ni panike...našla mail z računom...za vsak slučaj ga sprintam pa nesem, da ne bo potem problemov, ker nisem iz LJ!
|
|||||||
Ko sem nesel telefon na servis me je vprašal za račun in si ga je tudi skopiral. Tako da ga mej sabo za vsak slučaj.
|
|||||||
Da si sosodim temo, ali je popolnoma vseeno kakšnega porekla je telefon za uradni servis v slo?
|
|||||||
Vseeno je iz kje je telefon.
|
|||||||
Kam si ga pa nesel? Koliko si čakal na novega oz. popravilo? |
|||||||
Nesel sem ga na epl. Čakal sem 2-3 dni. Če ga neseš jutri, ga dobiš v ponedeljek. Jaz sem ga nesel v sredo poplden v petek so mi sporočili, da me že čaka. |
|||||||
Hvala za info!
|
|||||||
Pri nas kar zahtevajo racun (vsaj tako pisejo drugi, sam se nimam izkusenj s tem) ... saj je taka zakonodaja... Prav tako se ocitno drzijo zakonodaje in se ti garancijski rok podaljsa (dobis novo 12 mesecno garancijo), ko dobis novega... V Italiji recimo sem cakal en mesec... pa se garancijski rok ni podaljsal, ceprav sem dobil novega ... |
|||||||
Pri nas NE dobiš nove garancije. Vsaj na EPL ne. Torej, garancija ostaja do dneva, ko je bil aparat prvotno kupljen. |
|||||||
Malo neumesno pa vseeno. A mogoče kdo ve kje dubiti dovi Pentalobe izvijač za iphone 4?
|
|||||||
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |