Jabuk
Windows 8 tudi z AppStore
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 01.02.2011 00:20:52
Windows 8 tudi z AppStore
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Na Chipu sem ravnokar bral o prvih informacijah o Windows 8.

Poleg ostalega predvidevajo vgraditi tudi AppStore:

več o tem:
http://www.chip.de/artikel/Windows-8-Geruechte-Fakten-Features_46604086.html

Med drugim planirajo tudi 3D.

Tukaj so screenshoti:
http://www.chip.de/bildergalerie/Geruechte-Fakten-und-coole-Ideen-zu-Windows-8-Galerie_44490654.html
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 01.02.2011 09:45:56
hmmm, zdi se zanimivo, kaj pa ko bi postopoma winse predelovali in bi na koncu vsi ljudje nezavedno končali na applih. Pa bi se število kar od enkrat povečalo, ker se mi zdi da je apple že zdavnaj izpopolnil uporabniški interface microsoft se ga pa pač ne upa, ker še vedno čakajo na tiste, ki so še na XPjih.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 01.02.2011 10:01:35
Saj se že nekaj časa govori, da ima Microsoft preko povezanih podjetji v lasti več kot polovico Applovih delnic. Rolling Eyes
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 01.02.2011 11:52:21
samo da ne bo prišlo do kontra vpliva da bomo prevzeti od windowsa in bomo mogl njihove platforme uporabljat
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 01.02.2011 12:49:36
sedemnajstka je napisal/a:
samo da ne bo prišlo do kontra vpliva da bomo prevzeti od windowsa in bomo mogl njihove platforme uporabljat

Ja to men predstavlja resno grožnjo upam ,da res ne bo tako ,ker se mi zdi ,da je apple edina firma k res dela unikatne dobre lepe stvari ta Microsoft prov suxxxxxx Mad Mad
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 01.02.2011 13:20:56
DeJc0 je napisal/a:
sedemnajstka je napisal/a:

Ja to men predstavlja resno grožnjo upam ,da res ne bo tako ,ker se mi zdi ,da je apple edina firma k res dela unikatne dobre lepe stvari ta Microsoft prov suxxxxxx Mad Mad

Dokler gre Applu dobr, ga ne bodo prevzeli - preveč stane.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 01.02.2011 13:43:12
apple v lasti microsofta. so epic Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 01.02.2011 15:59:12
token je napisal/a:
apple v lasti microsofta. so epic Smile

Laughing Laughing Laughing
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 01.02.2011 17:25:50
Apple je najboljši. Steve Jobs točno ve, kaj njegovi uporabniki oz. potrošniko potrebujejo. Zakaj pa mislite, da je dosegel nenormalne številke prodanih iPadov? Zato ker je s tem izdekom zadel v polno. Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 01.02.2011 17:41:37
Ja vse lepo in prav, Apple je drugo "najvrednejše" podjetje za ExxonMobile.
Nekaj pa mora biti vsem jasno ... konkurenca ne spi in dela boljše in boljše stvari.
Sam sem pripadnik Appla, a roko na srce Windows Mobile 7 ni slab izdelek (čeprav ga vsi Applovci pljuvajo ... bodimo realni in poglejmo prvi iPhone, ni bil prav nek visoko tehnološki izdelek, samo sreča, da je bil Applov prizvod).
Apple je sedaj v poziciji, kot je bila recimo pred leti Nokia, ki je zaspala in sedaj lahko da ven karkoli in ljudje niso zadovoljni.
Po drugi strani, pa je MS programsko podjetje, ki mu je cilj čim več uporabnikov njihovega programja. Poglejmo ... Office2011, OneNote za iPhone, le še vprašanje časa je za Office for iPad.... in dalje, Live.com storitve proti MobileMe (ga uporabljam, da ne bo pomote)... khmmm, čeprav naj bi Apple letos MobileMe izboljšal.
Z novicami, da se Apple oddaljuje od strežniških rešitev ... prav nič me ne veseli.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 02.02.2011 10:49:46
faganel je napisal/a:

Sam sem pripadnik Appla, a roko na srce Windows Mobile 7 ni slab izdelek (čeprav ga vsi Applovci pljuvajo ... bodimo realni in poglejmo prvi iPhone, ni bil prav nek visoko tehnološki izdelek, samo sreča, da je bil Applov prizvod).
Apple je sedaj v poziciji, kot je bila recimo pred leti Nokia, ki je zaspala in sedaj lahko da ven karkoli in ljudje niso zadovoljni.

Windows Mobile platforma je 6 let starejša od iOS. Pa nikoli ni RES zaživela... there's a reason for that. Vsi tisti svinčniki in izjemno "praktičen" touchscreen. pred 2006 ga je nesel PalmOS, po 2006 pa iOS. Nekatere stvari microsoft pač ne zna nardit prav.
tako da to da Windows Phone 7 "ni slab" je bolj boga tolažba za nekoga ki je v tem že 10 let. Kolikor sem jaz imel priliko mi je bil precej štorast. Android over WP7 any day.

Drugače pa nevem če te čisto razumem? Nokia ni zaspala, nokia načrtno ni začela furat androida (edine resne alternative iOS) in je še naprej forsirala ta svoj symbian... Če bi Nokia začela delat z Androidom se ne bi tok pohabla kakor se je. Približno tako kot da bi apple l. 2006 rekel "ne bomo šli na Intel, bomo furali še naprej PowerPC" pa bi zdle meli 2% market share.

mi je pa hec da se windows platforme tako veselo šlepajo na applovih inovacijh, svoje so pustili nekje tam pri XP, ko so zavrgli star kernel in začeli uporabljat NT kernel.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 02.02.2011 13:08:53
Malo offtopic... kolikor sem imel prilike sprobat WP7 na enem od Simobilovih izložbenih telefonov, sem bil zelo navduše. Uporabniška izkušnja je precej boljša od tiste na androidih (vem, ker si lastim androida - SGS) pa tudi OS dela bolj tekoče (možno, da je to samo navidezno zaradi lepih in tekočih animacij). Skratka v nasprotju s pričakovanji sem bil zelo navdušen nad WP7. Toliko celo, da razmišljam o udeležbi na programerskem natečaju in si z malo sreče prislužim en WP7 za igračkanje. Po 10 minutah igranja z WP7 zaenkrat toliko povem.

Jaz vsekakor podpiram konkurenco na vseh področjih, saj ta spodbuja razvoj in rast trga. Več je konkurence, boljšo in večjo izbiro imamo mi, navadni uporabniki.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #13   Objavljeno 02.02.2011 16:07:11
Itak je ena oseba, ki si lasti vsa 3 podjetja Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #14   Objavljeno 12.10.2011 23:58:48
Microsoft je v Win 8 zaradi negativnih odzivov zamenjal ploščice za navadne ikone, ki jih lahko združuješ...

http://www.chip.de/news/Windows-8-Microsoft-schafft-den-Startbildschirm-ab_52177317.html
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #15   Objavljeno 13.10.2011 11:27:12
Lame? Very Happy

Sicer pa koga briga, če bo kaj boljše? hvala bogu... Pač preklopiš... menda vas ja ne skrbi bolj za podjetje katero od vas želi samo €, napram olajšanju vašega dela? Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani