hvala!
| iphone 3 GS tusmobil | |||

zanima me kako so zadovoljeni uporabniki iphonov 3 gs, ki so jih kupili lani poleti ..torej junij-julij 2010 pri tusmobilo...ce so se takrat se bili problemi in podobno ? kakršnekoli izkušnje me zanimajo  

hvala!  | 
	|||

nekateri so dobili nezaklenjene, nekateri pa sofwersko odklenjene. Ali kaj bi ti rad slišal? da je telefon fajn za uporabljat?  

| 
	|||

Mobiteli so bili v redu in seveda tovarniško odklenjeni sam sem imel iphona 3gs iz tuš mobila 

| 
	|||

tovarniško odklenjeni pa res niso bili  

| 
	|||

3GS-e je večina dobila nezaklnjene, so pa se našli tudi taki, ki so dobili sofwersko odklenjene. 

| 
	|||

celo napredek  

| 
	|||

to sem želel slišat ja! 

ker sem slišal, da so bili problemi ful z njimi in to... in nisem vedo al so bli tovarniško odklenjeni ali ne hvala  | 
	|||

Če si kupil iphona 3gs pri tuš mobilu lani so bili stoprocentov tovarniško odklenjeni ne davati človeku napačne podatke kot sem dejal sem ga tudi jas kupil lani na tuš mobilu in je bil tovarniško odklenjen lp 

| 
	|||

Odvisno kdaj lani... Kolikor vem, so imeli v zacetku lanskega leta softversko odklenjene... potem pa menda od februarja dalje pa skozi nezaklenjene ... 

| 
	|||

tako je jest dobivali pa so jih iz belgije vsaj moj je bil od tam lp 

| 
	|||

torej, če je iphone 3gs od tušmobila kupljen okrog 20.6 uredo, ustreza mojim kriterijam...torej OK kupit ? sicer ima še pol leta garancije, vendar me useeno zanima  

| 
	|||

če je nezaklenjen je OK. 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |