me zanima če se da bb 6.15.00 spremenit na nižjo verzijo npr.5.14. in če ne kaj je potrebno nardit da mi začne delat GPS na bb 6.15 imam 3G-ja.
Hvala
| bb 6.15-GPS | |||||
Lp
me zanima če se da bb 6.15.00 spremenit na nižjo verzijo npr.5.14. in če ne kaj je potrebno nardit da mi začne delat GPS na bb 6.15 imam 3G-ja. Hvala |
|||||
Ni možno.
|
|||||
torej GPS ne bo več delal?
|
|||||
Dokler kaj ne ugotovijo, ne. |
|||||
Poglej si zadnji komentar v tej novici:
http://mojapple.net/2948/odklep-za-5-13-04-baseband-na-voljo/ |
|||||
tudi jaz imam probleme z gps-om na bb 06.15.00. Na google maps mi najde lokacijo vendar na cca. 3km natančnosti( če gledam krog modre pikice)
je pa zanimivo da mi je gps deloval ko sem ga restoral z custom firmware-om pa tudi ko sem ga jailbreakal. Ko pa sem ga odklenil z redsnow-om pa je nastal zgoraj opisan problem. |
|||||
Google Maps ti najde lokacijo tudi na podlagi WiFi dostopne točke ali triangulacije, takrat ko ni GPS signala, tako da se je to verjetno zgodilo tebi.
|
|||||
Wifi sem med testiranjem izklopil+resetiral omrezne nastavitve.. prikaže pa se gps ikonica poleg baterije.
|
|||||
Krog okoli pikice z natančnostjo 3km pomeni, da je lokacijo dobil s pomočjo informacije o baznih postajah, na katere si priklopljen. To NI GPS lokacija.
|
|||||
ok hvala
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |