Težave med klicem 3gs
|
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 24.01.2011 13:31:25 Težave med klicem 3gs |
|
Živijo! Nikjer nisem zasledil podobne tezave, in sicer imam 3gs in se mi med malo daljsim klicem telefon enostavno resetira in se na ekranu pokaze applov logo, kot pri zagonu telefona!
Prosim za pomoc, ker res ne vem kaj je narobe...
Ze v naprej se zahvaljujem za vaso pomoc!! 
|
 |
Jablanator
Kraj: ljutomer |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 24.01.2011 18:51:45 |
|
4.01 mas gor? ker meni se to isto dogaja.predvsem pri daljsih klicih..
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 24.01.2011 18:53:30 |
|
ali pa problem če je jailbreakan telefon !
Kakšna software napaka ! RESTORE pomaga verjetno.
|
 |
Jablanator
Kraj: ljutomer |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 24.01.2011 18:55:25 |
|
jailbreakan je ja.. ampak se to ni dogajalo ves cas in baterija je kot da bi bila dosti bolj topla kot je normalno..
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 24.01.2011 19:20:04 |
|
pa že imaš kaj takega inštaliranega iz cydie
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 24.01.2011 19:57:58 |
|
Original polnilec. Velikokrat se baterija segreva zaradi polnilca, vendar še nisem slišal, da bi to motilo klice...
Ena varijanta pa je JB. Probaj restore ! In čim manj naloži iz Cydie.
lp
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 24.01.2011 22:47:05 |
|
Javljam se z malo zamude, hehe
na telefonu je 4.2.1. verzija, jailbreakan ni, potem tudi cydie nimam, aplikacij imam zelo malo, baterija pa je pri meni cisto vredu, se ne segreva
..
Restore? Tisto ko drzis gumb na vrhu in home button ene 20 sekund?
ker to sem ze poskusil in ni ucinka...
Hvala lepa za odgovore..
Lp
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 24.01.2011 22:49:38 |
|
Restore narediš v iTunes, potem pa kliknep setup as new device. Samo potem se ti zbrišejo vsi podatki na telefonu.
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 24.01.2011 22:51:42 |
|
restore je, da iPhone priklopiš z USB cablom na računalnik, odpreš iTunese, izbereš iPhone in tam imaš možnost restore. 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 24.01.2011 22:55:19 |
|
sussi je napisal/a: | restore je, da iPhone priklopiš z USB cablom na računalnik, odpreš iTunese, izbereš iPhone in tam imaš možnost restore.  |
Samo če imaš zaklenjen telefon potem tega ne delat ! Ker bodo nastale težave !
Najboljše bo če kontaktiraš Ocnop (mobi-com.si)
On ti bo težavo za majhne € odpravil 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 24.01.2011 22:59:05 |
|
Točno tole težavo je imel moj prijatelj, ko je prvič nadgradil svojega 3GS na iOS 4. Na 3.x ni bilo nikoli teh težav.
V glavnem, telefon se mu je resetiral med pogovorom, včasih po minuti, včasih po 10 minutah, povsem naključno, skratka nobenega vidnega vzorca. In samo med pogovori. Ne med igranjem iger. Ni bilo odvisno od signala ali pa od kartice (Simobil, Mobitel ...).
Telefon tudi ni bil jailbreakan. Ker je poizkusil najti odgovor na vse možne načine je med drugim potem le naredil jailbreak. V crashlogih je našel podatek, da se pred sesutjem (tule se lahko motim) javlja Watchdog z opozorilom, da je prišlo do pregretja.
Ker ima AppleCare je hotel najprej nesti tel. v Italijo, pa si je potem premislil in odnesel na servis v Ljubljano. Katerega ne vem in tudi bolje da ne.
Ker pazi na telefon ravno tako kot jaz, ga je na servisu dal s težkim srcem iz ovitka. Zagotovili so mu,da bodo stvar uredili. Po menda enih 7 dnevih je poklical kako je na stvari in izvedel, da je s telefonom "vse v najlepšem redu". O kakšnih crash logih sploh niso hoteli nič slišati, saj je imel eden izmed njihovih "stokovnjakov" telefon na testu in ga je uporabljal ta teden???
Skratka, prijatelju je padla tema na oči, še bolj pa, ko jim je rekel da bo nesel na popravilo v tujino, ker ima AppleCare. Nakar so mu dejali, da so že vnesli v sistem AppleCare-a, da je bil aparat pregledan in da ni napake in da verjetno ne bo mogel uveljavljati garancije za isto napako.
Da skrajšam. Telefon je dal znancu, ki dela v Nemčiji, ta je tam od doma poklical Apple, nakar se je pri njem doma oglasil Hermes s prazno embalažo v katero je dal iPhona. Po dveh dnevih so ga poklicali in mu povedali, da je njegov telefon fuč in da bo prišel nadomestni čez 2-3 dni iz Nizozemske. In tako ima sedaj prijatelj nov "refurbished" telefon.
Pri nas pa so ga "strokovno" odpravili. Tako da Evropa ni enako Europa.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 24.01.2011 23:05:56 |
|
DrWho13 je napisal/a: | Točno tole težavo je imel moj prijatelj, ko je prvič nadgradil svojega 3GS na iOS 4. Na 3.x ni bilo nikoli teh težav.
V glavnem, telefon se mu je resetiral med pogovorom, včasih po minuti, včasih po 10 minutah, povsem naključno, skratka nobenega vidnega vzorca. In samo med pogovori. Ne med igranjem iger. Ni bilo odvisno od signala ali pa od kartice (Simobil, Mobitel ...).
Telefon tudi ni bil jailbreakan. Ker je poizkusil najti odgovor na vse možne načine je med drugim potem le naredil jailbreak. V crashlogih je našel podatek, da se pred sesutjem (tule se lahko motim) javlja Watchdog z opozorilom, da je prišlo do pregretja.
Ker ima AppleCare je hotel najprej nesti tel. v Italijo, pa si je potem premislil in odnesel na servis v Ljubljano. Katerega ne vem in tudi bolje da ne.
Ker pazi na telefon ravno tako kot jaz, ga je na servisu dal s težkim srcem iz ovitka. Zagotovili so mu,da bodo stvar uredili. Po menda enih 7 dnevih je poklical kako je na stvari in izvedel, da je s telefonom "vse v najlepšem redu". O kakšnih crash logih sploh niso hoteli nič slišati, saj je imel eden izmed njihovih "stokovnjakov" telefon na testu in ga je uporabljal ta teden???
Skratka, prijatelju je padla tema na oči, še bolj pa, ko jim je rekel da bo nesel na popravilo v tujino, ker ima AppleCare. Nakar so mu dejali, da so že vnesli v sistem AppleCare-a, da je bil aparat pregledan in da ni napake in da verjetno ne bo mogel uveljavljati garancije za isto napako.
Da skrajšam. Telefon je dal znancu, ki dela v Nemčiji, ta je tam od doma poklical Apple, nakar se je pri njem doma oglasil Hermes s prazno embalažo v katero je dal iPhona. Po dveh dnevih so ga poklicali in mu povedali, da je njegov telefon fuč in da bo prišel nadomestni čez 2-3 dni iz Nizozemske. In tako ima sedaj prijatelj nov "refurbished" telefon.
Pri nas pa so ga "strokovno" odpravili. Tako da Evropa ni enako Europa. |
+1 100% drži ! Imam podobne izkušnje ! Samo z MBP-ji  SERVIS V SLO 0 EU 1
Samo ok to je pač različno ! Eni so dobri eni pa pač so "strokovnjaki"
Moj največji slovenski "strokovnjak" je JANUS TRADE Legende 
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 24.01.2011 23:28:57 |
|
Ful hvala za pomoc!!, Ker imam telefon odklenjen ker je iz italije, mislite da lahko naredim restore brez problema? In kaj se potem zbrise iz telefona?
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #14 Objavljeno 24.01.2011 23:35:56 |
|
Brez problema lahko narediš restore. Zbriše se ti imenik smsi aplikacije... Zato si prej vse sinhroniziraj z računalnikom, da boš lahko stvari uvozil nazaj na iphone.
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #15 Objavljeno 25.01.2011 00:01:09 |
|
Mi poves kako lahko potem uvozim imenik in smsje. Ali aplikacije nalozene na Iphone tudi izgubim, mislim tiste ki sem si jih sam nalozil?
Malo sem se zelen v tem in tega nisem se nikoli pocel zato vrjetno za vas poznavalce taka neumestna vprasanja, hehe
Lp
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #16 Objavljeno 25.01.2011 00:09:00 |
|
appley je napisal/a: | Mi poves kako lahko potem uvozim imenik in smsje. Ali aplikacije nalozene na Iphone tudi izgubim, mislim tiste ki sem si jih sam nalozil?
Malo sem se zelen v tem in tega nisem se nikoli pocel zato vrjetno za vas poznavalce taka neumestna vprasanja, hehe
Lp |
Narediš backup. Malo preglej forum dosti piše tu ! Najboljše za imenik pa je če narediš sinhronizacijo z gmail (zelo dobro) !
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #17 Objavljeno 25.01.2011 00:10:07 |
|
bylyboy hvala ti za vso pomoc! 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #18 Objavljeno 25.01.2011 00:10:59 |
|
appley je napisal/a: | bylyboy hvala ti za vso pomoc!  |
np !  Drugače pa je čisto enostavno narediti vse z itunes ! Saj boš videl 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #19 Objavljeno 25.01.2011 00:16:33 |
|
Tu imaš en video pa si poglej
http://www.apple.com/itunes/how-to/#video-sync
Aplikacij ne igubiš če so kupljene s tvojim accountom oz. Poznaš geslo od acconta.
Drugače pa syncaš tako da v itunes klikneš svoj iphone, potem klineš npr zavihek apps in obklukaš aplikacije, ki jih želiš in tako naprej za vse ostalo. Sms žal ne moreš dat nazaj na iphone, lahko pa jih shraniš na računalnik.
Nič hudega če ne veš, zato pa smo mi tukaj da ti pomagamo. Drugače pa kaj tudi sam. 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #20 Objavljeno 25.01.2011 00:19:41 |
|
felix je napisal/a: | Tu imaš en video pa si poglej
http://www.apple.com/itunes/how-to/#video-sync
Aplikacij ne igubiš če so kupljene s tvojim accountom oz. Poznaš geslo od acconta.
Drugače pa syncaš tako da v itunes klikneš svoj iphone, potem klineš npr zavihek apps in obklukaš aplikacije, ki jih želiš in tako naprej za vse ostalo. Sms žal ne moreš dat nazaj na iphone, lahko pa jih shraniš na računalnik.
Nič hudega če ne veš, zato pa smo mi tukaj da ti pomagamo. Drugače pa kaj tudi sam.  |
Obstaja neka aplikacija za sms-e! Samo si ne morem imena zapomnit nikoli !
Malo pogooglaj ! 
|
 |