Okej, damo te zadeve o nategnjenosti na stran. Torej, ni druge rešitve kot počakat na jailbreak za ta OS in mora zadeva delovati normalno naprej?
| iPhone 4 update na OS 4.2 | |||||
Okej, damo te zadeve o nategnjenosti na stran. Torej, ni druge rešitve kot počakat na jailbreak za ta OS in mora zadeva delovati normalno naprej?
|
|||||
Uganil si
|
|||||
jaz bi na tvojem mestu dal restore in set up as new device da se prepričamo če je zaklenjen ali ne. Seveda če je potem boš za aktivacijo rabil sim operaterja na katerega je zaklenjen in vsi podatki, ki so na telefonu bodo izbrisani.
|
|||||
V bistvu potem če naredim ta korak in se res izkaže da je zaklenjen, potem imam samo več pizdarij.
|
|||||
Niti ne... ce je zaklenjen... potem bo treba pocakati se na odklep....
Lahko pa vseeno probas narediti "clean restore" ... kar pomeni, da najprej nadgradis iTunes na zadnjo verzijo. Mogoce ti bo ze samo to resilo problem... Drugace pa potem, ko imas iTunes na zadnji verziji, poskusis tako, da ga priklopis in klines na gumb "Restore" ter po koncanem postopku restora izberes "Set up as a new iPhone" ... Ce se bo sedaj aktiviral, to pomeni, da je nezaklenjen... in ti je probleme povzrocala kaksna stvar od predhodnega jailbreaka... Ce pa se ne bo hotel aktivirat, potem ves, da imas v roki zaklenjen iPhone in bos moral pocakati na jailbreak IN odklep ... |
|||||
Kakšen jailbreak... ta je možen že sedaj (čeprav je zoprn za uporabo). Ti moraš čakati na odklep (kateri izhaja veliko bolk redko). |
|||||
Imam zadnjo verzijo iTunesa.
|
|||||
Take novice lahko beremo ze nekaj mesecev Res da bos potem imel popolnoma neuproaben iPhone, ce nimas kartice, na katero je zaklenjen... Bos pa vsaj vedel, pri cem si |
|||||
Če mu iTunes reče, da kartica ni kompatibilna, je zaklenjen. Tu sploh ni debate, če je jailbreak kaj povzročil.
Edit... lahko gre pa v settings/general/about in prepiše model telefona v google. Pomoje bo hitro ugotovil, da je hrvaški. |
|||||
model je MC318LL
|
|||||
United States – AT&T
MC608LL/A – 16GB Black MC610LL/A – 32GB Black Apple MC318LL/A – 16GB Black MC319LL/A – 32GB Black ojoooj .. |
|||||
To je ameiški (zaklenjen na AT&T)... http://www.iphone-network.net/how-to-tell-if-your-iphone-4-is-unlocked/
|
|||||
Izgleda gre za zaklenjenega iz Amerike (AT&T) ...
|
|||||
Se pravi mi ne preostane nič drugega kot čakat na odklep.
|
|||||
Tocno tako ... |
|||||
Ah. Katastrofa. Hvala vam vsem, da smo prišli zadevi do dna.
|
|||||
folk kr neki kupuje brez da bi se najprej prepričal in se malo pred nakupom pozanimal kako je glede tega ,zaklenjen nezaklenjen itd.. glede cene za katero si ga kupil pa itak polom ... kolega je kupil zaklenjenega hrt t-mobile za 500evrov , jaz sem dal za mojga tovarniško odklenjenega iz pariza 610evrov ... nevem kako ti je to uspelo...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |