Sem lihkar prav.. Se nekaj casa nazaj je bil pameten da noben nic naredi da vsi samo govorijo..
Upam da pride cimprej
Edit: notri je bug, ki ne kaze wi-fi ikone
Uf, mene je zadnjič jb tak jbal v glavo da se mi je skoraj zmešalo, da sem ga mogo ugasnit, prižgat pa potem seveda več ni šal. Jaz stalno naložim novo verzijo takoj ko pride ven, jb bo že prišo si rečem jas.
Glede odklepa pa je že zdaj kriza, tako, da se res splača nabavit odklenjenega (tovarniško).
Uf, mene je zadnjič jb tak jbal v glavo da se mi je skoraj zmešalo, da sem ga mogo ugasnit, prižgat pa potem seveda več ni šal. Jaz stalno naložim novo verzijo takoj ko pride ven, jb bo že prišo si rečem jas.
Glede odklepa pa je že zdaj kriza, tako, da se res splača nabavit odklenjenega (tovarniško).
ja res je ! Ta odklep se nekam šlepa ! Upajmo da sploh bo! Prvo se je govorilo 24.12.2010 zdaj 16.1.2011 hmmmm ...
Aha. Se pravi da tisti programcek ki ga potegnes s klikom na zgornji link, ni najbolj priporocljivo uporabit?
V kolikor potrebujes Jb na 4.1 je tole tvoja prva izbira... prednost je predvsem v tem, da ne vsebuje hackaktivacije (kol limera1n), le ta namreč lahko povzroči določene težave z baterijo....
Ta stran bo kmalu updejtana z novim untethered jb za tudi 4.2.1
Pa res samo govorijo in govorijo JB pa od nikoder.
Že dva dni je minilo odkar so rekli da je končan Jb samo še wifi ikono popravijo pa še kr nič ma....
Dev team pa tudi danes javljajo kak so naredli porting brez blobsov ma koga to boli k...
Isto kot da bi imel avto pri mehaniku pa namesto da te pokliče da ti reče da je avto končan,te ta vsakih par dni kliče da ti pove kako je glih zdaj desno gumo zašraufal gor pol pa kliče za levo,pol pa kliče, da so namestili jermene ,pol pa da so dolili olje itd itd!
zj k widm da ful folka caka ta novo JB 4.2.1 pa jez tut nwm ce ga nebi dov na mojga iphona 4. zanima me kje so prednosti in slabosti tega jb. pismo sploh nwm en folk guvori ne to je slab bl pocas dela baterija gre hitrej drugi pa pravjo da use qul dela ja nwm zj. Al bi lahko se od vs dobu mnenja o dobrih in slabih stvareh o JB in predvsem tisti ki to imate ze na iphon4 ali use ok dela...aja pa se to al bi lahko to jest sam nalozu gor JB ker to bi pocel prvic ali je bolj da to komu nesem...
hvala
zj k widm da ful folka caka ta novo JB 4.2.1 pa jez tut nwm ce ga nebi dov na mojga iphona 4. zanima me kje so prednosti in slabosti tega jb. pismo sploh nwm en folk guvori ne to je slab bl pocas dela baterija gre hitrej drugi pa pravjo da use qul dela ja nwm zj. Al bi lahko se od vs dobu mnenja o dobrih in slabih stvareh o JB in predvsem tisti ki to imate ze na iphon4 ali use ok dela...aja pa se to al bi lahko to jest sam nalozu gor JB ker to bi pocel prvic ali je bolj da to komu nesem...
hvala
Mnenj je ze na forumu vec kot dovolj... Eni s(m)o zagovorniki tega, da jailbreak za normalno delovanje in za navadnega uporabnika ni potreben in lahko povzroci vec tezav kot koristi... drugi pa zagovarjajo, da je jailbreak nekaj najboljsega, kar se lahko zgodi lastniku iPhone... Ponavadi pa se taka "vojna" mnenj sprevrze v obmetavanje z "gnilimi jajci"
Jaz bom takole napisal. Najbolje, da vsak sam proba in si o tem ustvari lastno mnenje
_________________ Lp
Thomas