Jabuk
Konektanje z dvema userjema na isti server
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.01.2011 23:41:28
Konektanje z dvema userjema na isti server
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A se sploh da konektat istočasno kot USER_A in USER_B iz iste mašine?

Na eni mašini (server) imam več diskov. Iz moje mašine sem stalno connectan na ta server kot USER_A. Včasih pa rabim na taistem serverju videt tudi disk, ki ga vidi le USER_B. Zato se moram odkonektat kot USER_A, in se ponovno konektat kot USER_B. Ko končam pa spet nazaj.

Zoprno je še toliko bolj, ker mam iz serverja odprte tudi fajle in moram še vse programe zapret, preden se odkonektam.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 20.01.2011 00:03:13
Re: Konektanje z dvema userjema na isti server
macata je napisal/a:
A se sploh da konektat istočasno kot USER_A in USER_B iz iste mašine?

Na eni mašini (server) imam več diskov. Iz moje mašine sem stalno connectan na ta server kot USER_A. Včasih pa rabim na taistem serverju videt tudi disk, ki ga vidi le USER_B. Zato se moram odkonektat kot USER_A, in se ponovno konektat kot USER_B. Ko končam pa spet nazaj.

Zoprno je še toliko bolj, ker mam iz serverja odprte tudi fajle in moram še vse programe zapret, preden se odkonektam.

čist banalno vprašanje:
ali ne moreš dat v skupno rabo tako disk1 in disk2 USER_A-ju, medtem ko USER_B-ju samo disk2?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 20.01.2011 00:23:23
Ma ne.
Ker USER_1 uporablja več uporabnikov, USER_2 pa samo jaz ... fili v arhivih, pogodbe, ponudbe, ... pač dokumenti, ki jih ostali nimajo potrebe videt.

---
Ena opcija je screen sharing na serverju in preko njega pogledam file. Samo če jih pa skopiram iz arhiva na delovni disk, moram še pravice popravljat, ker je drug user.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani