Upam da ima tale brezplacni opomnik... naj nekdo preveri jaz sem v sluzbi.
| T-2 TV Spored | |||||

http://itunes.apple.com/us/app/t-2-spored/id413642714?mt=8

Upam da ima tale brezplacni opomnik... naj nekdo preveri jaz sem v sluzbi.  | 
	|||||

V opisu piše da ima. In zaenkrat še nič ne kaže, da ne bi bili brezplačni, 6 imam nastavljenih ravnokar 

| 
	|||||

Ima brezplacni opomnik...  

| 
	|||||

Uff... konkurenca  

Zaenkrat imajo malenkost slabšo bazo podatkov in manj svobode pri nastavljanju časa opomnika. Sicer pa OK zadeva... Da ne bo preveč prebežnikov, bom izklopil reklame v svoji aplikaciji  | 
	|||||

Hehe, vsaka konkurenca je za nekaj dobra  

| 
	|||||

Jaz ne bom prebeznik... reklame sem si pa tako ze sam izklopil z nakupom "opomnikov"  | 
	|||||

Opomniki delajo, lahko jih nastaviš da zvonijo ob začetku odaje ali pa 1, 5, 10, 15, 30, 60min pred začetkom odaje.

Mi je pa bolj pregleden spored od mikroharda.  | 
	|||||

Jest tudi jaz sem jih izklopil z nakupom  

Rajse imam tisto od mikroharda  | 
	|||||

Mi je mikrohardova aplikacija boljša, se mi zdi bolj pregledna, pa opisi so mi pomembni meddrugim. Opomnike sem pa zadel na nagradni igri   

Aja, pa še boljše je podpret nekega razvijalca pri katerem vidimo še več aplikacij v prihodnosti (upam vsaj), kot pa firmo, ki več ne bo izdala ničesar najverjetneje.  | 
	|||||

konkerenca je vedno dobrodošla  

| 
	|||||

Se strinjam. Ampak oni so le neka firma..... 

| 
	|||||

glede na to da so v prisilni poravnavi bi reku da ma mikrohard vec denarja k oni   

Ja nc drugace pa respect za app tudi ce slabsi, vazno da je konkurenca pa da so sploh tok da so sli delat app za iphone. Jaz bom meu verjetno kar obe.  | 
	|||||

Njihova glavna prednost so zastonj opomniki (čeprav je zvok bolj bogi pa še spreminjat se ga ne da).

Imajo par dobrih idej. in izvedb.. ampak tudi nekaj pomanjkljivosti. Sicer bo pa enkrat aprila verjetno tudi nova verzija mojega TV Sporeda... pod pogojem, da bo še kaj uporabnikov  | 
	|||||

Hahaha, a tak slabo jim gre???? Če pa jih vsi nekaj hvalijo..... 

| 
	|||||

Jaz še vedno upam, da se bodo s prisilno poravnavo rešili...

V nasprotnem primeru bo samo sranje za uporabnike.  | 
	|||||

Spodaj je obvestilo direktorja, ki so ga poslali tudi svojim naročnikom. Zanimivo branje. Verjamem, da bo T-2 ostal.

http://www.t-2.net/?AUID=4D5A6502121613B0508F3 Glede app pa imam trenutno oba gor.  | 
	|||||

T-2 Spored dela tudi na iPadu, je že kdo sprobal? 

| 
	|||||

Ja... je prilagojen za iPada. 

| 
	|||||

Jp, za ipad je tole dobra aplikacija, saj je tv spored od miroharda zelo spacana na ipad-u  | 
	|||||

Rabiš 4.1 verzijo za iPhona.. Bo treba updejtat.. 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |