Imam verzijjo 1.1.2 in ok me kdo klice se ne morem javit ne nic!
Iz kontaktov lahka klicem vn!
Ce pa grem da rocno da vpisem cifro mi pa pusti natipkat samo prvo cifro potem pa me vrze vn !!!
Ve kdo mogoče zakaj ?
Hvala!!
| iPhone ne sprejema klicev | |||||||
Imam verzijjo 1.1.2 in ok me kdo klice se ne morem javit ne nic!
Iz kontaktov lahka klicem vn! Ce pa grem da rocno da vpisem cifro mi pa pusti natipkat samo prvo cifro potem pa me vrze vn !!! Ve kdo mogoče zakaj ? Hvala!! |
|||||||
Pozabil si naložit iWorld.
Pojdi v installer pod Tweaks 1.1.2 in si naloži iWorld. Po tem, bo ziher delovalo lp,maL |
|||||||
napise mi fail error ne morem nic kar imam na iphonu ne morem instalirat !!
Hvala! |
|||||||
To moras instalirat preko WiFi povezave... ker nevem, ce bo slo preko GPRS... |
|||||||
Zastopim samo imamo na firmi politiko server 2003
In ko vpisem proxy streznik mi napise da ga ne najde Je mozno da ni compatibilen ? Hvala |
|||||||
Zakaj ne bi mogel preko EDGE to poinštalirat?
|
|||||||
?????????????
Kako? Mi lahko pomagaš!! |
|||||||
Vsekakor je bolj sigurno, če preko WIFI. Če ne delajo klici potem dvomim, da bo normalno deloval tudi EDGE. |
|||||||
Imel sem identičen primer ... beri moja sporočila tukaj --- sicer se ne spomnim kako sem to rešil ....
Tukaj sem opisal težavo (glej odstavek "UPDATE 2"): http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=16706#16706 |
|||||||
Pa ti safari dela preko edge? Ker jst to kar preko edge-a kej poupdejtam...dela brez problema. |
|||||||
To je res... samo ce klicanje ne dela... in predvidevam, da tudi SMSi ne delajo... je treba instalirat iWorld... Glede na to, da omenjeno ne dela...dvomim, da dela GPRS/EDGE...Lahko pa proba tako, da v Safariju recimo odpre Google... Ce to deluje, bi moral tudi Installer potegnit iWorld... |
|||||||
To sm tudi jaz mislil, da proba google odpret.
_________________ Apple Certified Support Professional 10.6 |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |